Να στείλετε μήνυμα
aboutus
QC Προφίλ

Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και προμηθευτής των μέτρων ταινιών ποικίλου ράφτη, των μέτρων ταινιών υλικού, και των ιατρικών μέτρων ταινιών. Είμαστε υπερήφανοι για να έχουμε τις πιστοποιήσεις του ISO 13485 και του ISO 14001, οι οποίες βεβαιώνουν στη δέσμευσή μας για την ποιότητα, την ασφάλεια, και την περιβαλλοντική ευθύνη.

 

Τα μέτρα ταινιών του ράφτη μας έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς ράφτες, seamstresses, και οι σχεδιαστές μόδας μετρούν ακριβώς τα υφάσματα και τα ενδύματα. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των μέτρων ταινιών με τα διαφορετικά μήκη, τα πλάτη, και τα σημάδια στις διάφορες ανάγκες και τις προτιμήσεις κοστουμιών. Τα μέτρα ταινιών του ράφτη μας αποτελούνται από τα υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ανθεκτικά, εύκαμπτα, και εύκολο να διαβαστούν.

 

Τα μέτρα ταινιών υλικού μας είναι ιδανικά για τη χρήση στην κατασκευή, την ξυλουργική, και άλλα προγράμματα DIY που απαιτούν τις ακριβείς μετρήσεις. Τα μέτρα ταινιών υλικού μας έρχονται στα διαφορετικές μεγέθη και τις μορφές, με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως τα κουμπιά κλειδαριών, οι συνδετήρες ζωνών, και οι μαγνητικές άκρες. Τα μέτρα ταινιών υλικού μας αποτελούνται από τα σκληρά υλικά που μπορούν να αντισταθούν τη φθορά λόγω χρήσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό και υπαίθρια.

Τα ιατρικά μέτρα ταινιών μας σχεδιάζονται για τη χρήση στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης, όπου οι ακριβείς μετρήσεις των μελών του σώματος είναι κρίσιμες. Τα ιατρικά μέτρα ταινιών μας αποτελούνται από τα μη τοξικά, λατέξ-ελεύθερα υλικά που είναι ασφαλή για τη χρήση στο ευαίσθητο δέρμα. Προσφέρουμε ποικίλα ιατρικά μέτρα ταινιών με τα διαφορετικές μήκη και τις βαθμολογήσεις για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών υγειονομικής περίθαλψης.

 

Στην επιχείρησή μας, είμαστε δεσμευμένοι στην παράδοση των υψηλής ποιότητας προϊόντων και των υπηρεσιών που ικανοποιούν ή υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Επενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη για να βελτιώσουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις διαδικασίες μας. Έχουμε επίσης μια ισχυρή δέσμευση για την περιβαλλοντική ικανότητα υποστήριξης και συμμορφωνόμαστε με τους τοπικούς και διεθνείς κανονισμούς και τα πρότυπα.

 

Η επιχείρησή μας έχει μια ομάδα των αφιερωμένων επαγγελματιών που είναι πεπειραμένοι και πεπειραμένοι στους αντίστοιχους τομείς τους. Είναι εμπαθείς για την παράδοση της άριστης εξυπηρέτησης πελατών και είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν τους πελάτες μας με τις έρευνές τους και τις διαταγές.

 

Συμπερασματικά, η επιχείρησή μας είναι εμπιστευμένο και μια αξιόπιστη πηγή των μέτρων ταινιών του ράφτη, των μέτρων ταινιών υλικού, και των ιατρικών μέτρων ταινιών. Με τις πιστοποιήσεις μας του ISO 13485 και του ISO 14001, οι πελάτες μας μπορούν να βεβαιωθούν για την ποιότητα, την ασφάλεια, και την περιβαλλοντική ευθύνη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην οικοδόμηση των μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες μας και προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες τους σε κάθε ευκαιρία.

Πιστοποιήσεις
Στοιχεία επικοινωνίας