Να στείλετε μήνυμα
Περίπου εμείς
Wintape Laser Tape Measure CO.,LTD

Η οργάνωση το 1998, Wintape έχει προσφέρει τα καινοτόμα μετρώντας εργαλεία περισσότερο από σε 90countries και την περιοχή από τότε. Η Βόρεια Αμερική και οι ευρωπαϊκές χώρες είναι οι κύριες αγορές μας. Δεδομένου ότι μια από την κύρια ταινία μετρά τον κατασκευαστή στην Κίνα, παράγουμε ένα ευρύ φάσμα του κλασσικού εύκαμπτου μέτρου ταινιών ραψίματος, της αυτόματης εισελκόμενης μετρώντας ταινίας, της ταινίας διαμέτρων O.D, των ζωικών ζωνών βάρους, των μίας χρήσης ιατρικών κυβερνητών, του βαρέων καθηκόντων χάλυβα υλικού που μετρούν την ταινία κ.λπ.

 

Γίνοντα τα Wintape υψηλής ποιότητας μέτρα ταινιών είναι τέλεια giveaways στους πελάτες σας, παρέχουμε στις διάφορες μετρώντας ταινίες που αποτυπώνονται το λογότυπό σας, το προσαρμοσμένο χρώμα, εξατομικευμένο σχέδιο, αυτό είναι μια μεγάλη βοήθεια για να προωθήσει την επιχείρηση και το εμπορικό σήμα σας ως διαφήμιση των μέσων.

 

Για τα προηγούμενα 25 έτη, Wintape δεν σταματά ποτέ τα βήματα. Οργάνωση ένα γραφείο πωλήσεων σε Guangzhou το 2003, αρχίσαμε την επιχείρηση εξαγωγής μας και εγκαταστήσαμε σε Alibaba το 2008, κατόπιν διευρύναμε το γραφείο μας σε Fohan το 2010, κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, προωθήσαμε πολλά επί παραγγελία μετρώντας προϊόντα, διαφορετικά υλικά προσφοράς, κλίμακες, σχέδια για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Εκτός από τον παραδοσιακό ντυμένο PVC κυβερνήτη ταινιών φίμπεργκλας, υψηλό - η ποιότητα, το αντι-τέντωμα και BPA, οι φθαλικοί εστέρες και το ελεύθερο PE που μετρά την ταινία καινοτόμησαν το 2012, το 2014, εμείς άρχισαν να εφαρμόζουν τη νέα πλήρη μέθοδο εκτύπωσης χρώματος στο ύφασμα εγγράφου, πλαστικού και πολυεστέρα. Τα προϊόντα μέτρησής μας που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλούς τομείς όπως ιατρικό, την υγειονομική περίθαλψη, την ικανότητα, την προσαρμογή, το προωθητικό δώρο, τη βιομηχανική, γεωργία ζωικού κεφαλαίου κ.λπ. Όλο το υλικό χρησιμοποιήσαμε είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον και μπορούμε να περάσουμε EN-71, RoHS, δοκιμές ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑΣ.

 

Από την καθιέρωση, Wintape παραμένει μια συνεπής αναζήτηση για να παρέχει λύσεις μιας τις ακριβείς, φιλικές προς το περιβάλλον και προσαρμοσμένες μέτρησης για όλους τους πελάτες μας. Η στρατηγική πυρήνων Wintape είναι να υπάρξει ένα συνεχές πνεύμα καινοτομίας με μια κατεύθυνση eco-ανάπτυξης. Οι άνθρωποι γίνονται μεγάλοι από τα όνειρα, Wintape έχει ένα όνειρο να μετρήσει τον κόσμο ακριβώς. έχουμε ένα όνειρο να γίνουμε ένα διάσημο μετρώντας εμπορικό σήμα ταινιών στον κόσμο.

Αφήστε ένα μήνυμα
Περισσότερα προϊόντα
Ο πελάτης είπε ποτέ

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις σας, επίσης καλή μετά την πώληση υπηρεσία. -- Αδέλα

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Πάντα το καλύτερο. Συνέχισε έτσι και θα δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση μαζί σου. -- Τσάρλι Μπίνγκχαμ