Bericht versturen
aboutus
Profiel QC

Ons bedrijf is een professionele fabrikant en een leverancier van de meetlinten van een verscheidenheid van kleermaker, hardwaremeetlinten, en medische meetlinten. Wij zijn trots om de certificatie van ISO te hebben 13485 en van ISO 14001, die aan onze verplichting aan kwaliteit, veiligheid, en milieuverantwoordelijkheid getuigen van.

 

De meetlinten van onze kleermaker worden ontworpen om professionele en amateurkleermakers, naaisters te helpen, en de manierontwerpers meten nauwkeurig stoffen en kledingstukken. Wij bieden een brede waaier van meetlinten met verschillende lengten, breedten, en noteringen aan kostuum diverse behoeften en voorkeur aan. De meetlinten van onze kleermaker worden gemaakt van de materialen van uitstekende kwaliteit die duurzaam, flexibel, en gemakkelijk zijn te lezen.

 

Onze hardwaremeetlinten zijn ideaal voor gebruik in bouw, houtbewerking, en andere DIY-projecten die nauwkeurige metingen vereisen. Onze hardwaremeetlinten komen in verschillende grootte en vormen, met verschillende eigenschappen zoals slotknopen, riemklemmen, en magnetische uiteinden. Onze hardwaremeetlinten worden gemaakt van taaie materialen die slijtage en scheur kunnen weerstaan en binnen en in openlucht kunnen worden gebruikt.

Onze medische meetlinten worden ontworpen voor gebruik in de gezondheidszorgindustrie, waar de nauwkeurige metingen van lichaamsdelen kritiek zijn. Onze medische meetlinten worden gemaakt van niet-toxische, latex-vrije materialen die voor gebruik op gevoelige huid veilig zijn. Wij bieden een verscheidenheid van medische meetlinten met verschillende lengten en graduaties aan om aan de behoeften van beroepsbeoefenaars te voldoen.

 

Bij ons bedrijf, zijn wij geëngageerd aan het leveren van de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit die ontmoeten of de verwachtingen van onze klanten overschrijden. Wij investeren in onderzoek en ontwikkeling om onze producten en processen onophoudelijk te verbeteren. Wij hebben ook een sterke verplichting aan milieuduurzaamheid en leven lokale en internationale verordeningen en normen na.

 

Ons bedrijf heeft een team van specifieke beroeps die op hun respectieve gebieden goed geïnformeerd en ervaren zijn. Zij zijn hartstochtelijk over het leveren van uitstekende klantenservice en zijn altijd klaar om onze klanten met hun onderzoeken en orden bij te staan.

 

Samenvattend, is ons bedrijf vertrouwd op en een betrouwbare bron van de meetlinten van de kleermaker, hardwaremeetlinten, en medische meetlinten. Met onze certificatie van ISO 13485 en van ISO 14001, kunnen onze klanten van de kwaliteit, de veiligheid, en de milieuverantwoordelijkheid van onze producten en diensten worden verzekerd. Wij zijn geëngageerd aan de bouw van verhoudingen op lange termijn met onze klanten en streven ernaar om hun verwachtingen bij elke kans te overschrijden.

Certificaten
Contactgegevens