Να στείλετε μήνυμα
products

Επί παραγγελία Sportswear ενδύματα που μετρούν την ταινία 60 ίντσα Χ 2.5cm για τα μέλη του σώματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: Πόδια-122
Ποσότητα παραγγελίας min: 3000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/paper μανίκι, τσάντα 90pcs/poly, 1440pcs/carton NW/GW: 23/24kgs μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 37*29*27c
Χρόνος παράδοσης: 20days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 6000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: PVC+fiberglas, συνδετήρας μετάλλων Μέγεθος: 150cm/60inch Χ 2.5cm
Κλίμακα: πλήρες προσαρμοσμένο σχέδιο και των δύο πλευρών Χρώμα: άσπρη ταινία με την πλήρη τυπωμένη ύλη χρώματος
Λογότυπο: Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως:

Ενδύματα που μετρούν την ταινία 60inch

,

ενδύματα 2.5cm που μετρούν την ταινία

,

Sportswear σώμα που μετρά την ταινία


Περιγραφή προϊόντων

Προϊόν: Υποδηλωμένο Wintape Sportswear μέτρο ταινιών προώθησης υψηλό - ποιοτική μετρώντας συσκευή για τα μέλη του σώματος

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Το υποδηλωμένο WINTAPE Sportswear μέτρο ταινιών προώθησης είναι μια υψηλής ποιότητας μετρώντας συσκευή που έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες sportswear των κατασκευαστών και των ενθουσιωδών. Αυτό το μέτρο ταινιών είναι 25mm ευρέα και χαρακτηρίζει ένα πλήρης-χρώμα μετρώντας τον κυβερνήτη ταινιών, που διευκολύνει σας να μετρήσεις ακριβώς και να κόψεις τα υφάσματα για sportswear σας τα προγράμματα.

 

Σημεία πώλησης προϊόντων:

1. Υψηλής ποιότητας υλικά: Αυτό το μέτρο ταινιών αποτελείται από τα υψηλής ποιότητας υλικά που είναι ανθεκτικά και μακράς διαρκείας. Μπορεί να αντισταθεί τη φθορά λόγω χρήσης της κανονικής χρήσης στη διαδικασία παραγωγής.

2. Πλήρης-χρώμα που μετρά τον κυβερνήτη ταινιών: Με ένα πλήρης-χρώμα που μετρά τον κυβερνήτη ταινιών, μπορείτε εύκολα να δείτε τις μετρήσεις και τα σημάδια στο μέτρο ταινιών.

3. Ακριβείς μετρήσεις: Αυτό το μέτρο ταινιών έχει ως σκοπό να παρέχει τις ακριβείς μετρήσεις κάθε φορά, που εξασφαλίζουν ότι sportswear σας τα προγράμματα βγάζουν τέλεια.

4. Εύχρηστος: Το υποδηλωμένο WINTAPE Sportswear μέτρο ταινιών προώθησης είναι εύχρηστο, καθιστώντας το τέλειο και για τον αρχάριο και για τους πεπειραμένους sportswear κατασκευαστές.

5. Εξατομικεύσιμος: Αυτό το μέτρο ταινιών μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο ή το μαρκάρισμα επιχείρησής σας, κάνοντας το ένα άριστο προωθητικό στοιχείο για την επιχείρησή σας.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει:

Η χρησιμοποίηση του υποδηλωμένου WINTAPE Sportswear μέτρου ταινιών προώθησης είναι απλή. Κρατήστε το μέτρο ταινιών ενάντια στο ύφασμα ή το ένδυμα που θέλετε να μετρήσετε και να διαβάσετε τη μέτρηση στον κυβερνήτη. Χρησιμοποιήστε τα σημάδια στο μέτρο ταινιών για να εφαρμοστούν οι ακριβείς περικοπές και οι ρυθμίσεις sportswear σας στα προγράμματα.

 

Σενάρια χρήσης:

Sportswear οι κατασκευαστές και οι ενθουσιώδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μέτρο ταινιών για να μετρήσουν ακριβώς και να κόψουν τα υφάσματα για ποικίλα sportswear προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων workout των ενδυμάτων, το αθλητικό εργαλείο, και τις στολές ομάδων. Αυτό το μέτρο ταινιών είναι επίσης ιδανικό για τη χρήση στο ράψιμο των κατηγοριών, των σειρών μαθημάτων σχεδίου μόδας, και άλλων υφαντικός-σχετικών δραστηριοτήτων όπου οι ακριβείς μετρήσεις απαιτούνται.

 

 

Το υποδηλωμένο WINTAPE Sportswear μέτρο ταινιών προώθησης είναι μια ευπροσάρμοστη και υψηλής ποιότητας μετρώντας συσκευή που είναι τέλεια για sportswear τους κατασκευαστές και τους ενθουσιώδες. Αυτό το μέτρο ταινιών έχει ως σκοπό να παρέχει τις ακριβείς μετρήσεις κάθε φορά, που εξασφαλίζουν ότι sportswear σας τα προγράμματα βγάζουν τέλεια.

 

Ένα από τα βασικά σημεία πώλησης αυτού του μέτρου ταινιών είναι το πλήρης-χρώμα του μετρώντας τον κυβερνήτη ταινιών. Με ένα πλήρης-χρώμα που μετρά τον κυβερνήτη ταινιών, μπορείτε εύκολα να δείτε τις μετρήσεις και τα σημάδια στο μέτρο ταινιών. Αυτό διευκολύνει σας να μετρήσεις ακριβώς και να κόψεις τα υφάσματα για sportswear σας τα προγράμματα.

 

Ένα άλλο όφελος του υποδηλωμένου WINTAPE Sportswear μέτρου ταινιών προώθησης είναι ease-of-use του. Αυτό το μέτρο ταινιών έχει ως σκοπό να είναι φιλικό προς το χρήστη, καθιστώντας το τέλειο και για τον αρχάριο και για τους έμπειρους sportswear κατασκευαστές. Απλά κρατήστε το μέτρο ταινιών ενάντια στο ύφασμα ή το ένδυμα που θέλετε να μετρήσετε και να διαβάσετε τη μέτρηση στον κυβερνήτη. Χρησιμοποιήστε τα σημάδια στο μέτρο ταινιών για να εφαρμοστούν οι ακριβείς περικοπές και οι ρυθμίσεις sportswear σας στα προγράμματα.

 

Το υποδηλωμένο WINTAPE Sportswear μέτρο ταινιών προώθησης είναι επίσης ιδιαίτερα εξατομικεύσιμο. Αυτό το μέτρο ταινιών μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο ή το μαρκάρισμα επιχείρησής σας, κάνοντας το ένα άριστο προωθητικό στοιχείο για την επιχείρησή σας. Με τη διανομή αυτών των μέτρων ταινιών ως προωθητικά στοιχεία, μπορείτε να βοηθήσετε να αυξήσετε τη συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων και να προωθήσετε την επιχείρησή σας στους πιθανούς πελάτες και τους πελάτες.

Συνολικά, το υποδηλωμένο WINTAPE Sportswear μέτρο ταινιών προώθησης είναι ένα άριστο εργαλείο για καθένα που εργάζεται με sportswear τα υφάσματα ή τα ενδύματα. Εάν είστε sportswear κατασκευαστής ή ενθουσιώδης, αυτή η υψηλής ποιότητας μετρώντας συσκευή μπορεί να σας βοηθήσει για να επιτύχει τις ακριβείς και ακριβείς μετρήσεις για τα όλα sportswear σας προγράμματα.

 

Προδιαγραφή προϊόντων

 

Στοιχείο αριθ. Πόδια-121
Όνομα στοιχείων Υποδηλωμένο Wintape Sportswear μέτρο ταινιών προώθησης υψηλό - ποιοτική μετρώντας συσκευή για τα μέλη του σώματος
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό PVC+Fiberglass ταινία, άκρες μετάλλων
Μέγεθος 150cm/60inch Χ 1.5cm
Κλίμακα πλευρά εκατ. ένα, ίντσα από την άλλη πλευρά
Χρώμα άσπρη ταινία με την μπλε τυπωμένη ύλη
Πιστοποιητικό ασφάλειας EN-71, RoHs, 6P
Συσκευασία 1pc/paper μανίκι, τσάντα 90pcs/poly, 1000pcs/carton NW/GW: 23/24kgs μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 37*29*27cm
Όροι πληρωμής T/T (Paypal, μεταφορά τράπεζας), δυτική ένωση, L/C
Ναυτιλία

Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει

 

 

Φωτογραφίες προϊόντων:

 

Επί παραγγελία Sportswear ενδύματα που μετρούν την ταινία 60 ίντσα Χ 2.5cm για τα μέλη του σώματος 0Επί παραγγελία Sportswear ενδύματα που μετρούν την ταινία 60 ίντσα Χ 2.5cm για τα μέλη του σώματος 1Επί παραγγελία Sportswear ενδύματα που μετρούν την ταινία 60 ίντσα Χ 2.5cm για τα μέλη του σώματος 2Επί παραγγελία Sportswear ενδύματα που μετρούν την ταινία 60 ίντσα Χ 2.5cm για τα μέλη του σώματος 3Επί παραγγελία Sportswear ενδύματα που μετρούν την ταινία 60 ίντσα Χ 2.5cm για τα μέλη του σώματος 4

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423