Να στείλετε μήνυμα
products

Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Αριθμό μοντέλου: PP-005
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 100/rubber ζώνη, 2500pcs/carton, μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 64*35*15cm, NW/GW: 17/18kg
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 6000pc/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: pp Ειδικότητα: Αδιάβροχος και untearable
Μέγεθος: 60cm 24inch*2cm Κλίμακα: cm+inch σε μια πλευρά
Υψηλό φως:

Υπολογιστής ιατρικής ταινίας μήκους 60 εκατοστών

,

Υπολογιστής ιατρικής ζώνης παρακολούθησης της ανάπτυξης των νήπων


Περιγραφή προϊόντων

 

Wintape 60cm μήκος ακριβής ιατρική MUAC ζώνη υπολογιστής για βρέφη μετρώντας το κεφάλι

Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων

 

Το Wintape 60cm Long Precise Medical MUAC Band Calculator For Toddlers Measuring Head είναι ένα καινοτόμο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για την ακριβή μέτρηση της περιφέρειας του μεσαίου άνω βραχίονα (MUAC).

 

Αυτό το προϊόν προορίζεται ειδικά για τη μέτρηση του κεφαλιού των βρεφών και των μικρών παιδιών, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παρακολούθηση της υγείας και της ανάπτυξής τους.η MUAC ενός παιδιού είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες υποσιτισμούΩς εκ τούτου, η ακριβής και έγκαιρη μέτρηση του MUAC είναι απαραίτητη για την πρόληψη του υποσιτισμού, ιδιαίτερα στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

 

Το Wintape 60cm Long Precise Medical MUAC Band Calculator For Toddlers Measuring Head είναι κατασκευασμένο από μαλακό και ανθεκτικό υλικό, το οποίο είναι άνετο και ασφαλές για τα παιδιά.Είναι εύκολο στη χρήση και έρχεται με ενσωματωμένο αριθμητήΤο προϊόν έχει σχεδιαστεί με σαφείς και ορατές πινακίδες για εύκολη ανάγνωση και καταγραφή των μετρήσεων.

 

Ο Υπολογιστής MUAC συνιστάται ιδιαίτερα για επαγγελματίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, των νοσοκόμων και των μαίες, που εργάζονται σε νοσοκομεία, κλινικές και αγροτικά κέντρα υγείας.Είναι επίσης ωφέλιμο για τους γονείς, οι φροντιστές και οι εργαζόμενοι στην κοινότητα στον τομέα της υγείας που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τη μέτρηση της MUAC στο σπίτι, βελτιώνοντας έτσι τα αποτελέσματα της υγείας της μητέρας και του παιδιού.

 

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Wintape 60cm Long Precise Medical MUAC Band Calculator For Toddlers Measuring Head είναι η ακρίβεια του.Μπορεί να μετρήσει το MUAC των παιδιών ηλικίας 0 έως 5 ετών με ακρίβεια έως +/- 0Αυτό το επίπεδο ακρίβειας είναι ζωτικής σημασίας για την παρακολούθηση της ανάπτυξης και της ανάπτυξης των παιδιών, τον εντοπισμό του υποσιτισμού σε πρώιμο στάδιο και την παρέμβαση πριν γίνει σοβαρό.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η φορητότητά του. Είναι ελαφρύ και εύκολο να μεταφερθεί, γεγονός που το καθιστά βολικό για τους επαγγελματίες υγείας να το χρησιμοποιούν κατά τις επισκέψεις στο σπίτι, τα προγράμματα ενημέρωσης,και σε απομακρυσμένες περιοχές με περιορισμένους πόρους.

 

Τέλος, το Wintape 60cm Long Precise Medical MUAC Band Calculator For Toddlers Measuring Head είναι μια προσιτή και οικονομικά αποδοτική λύση για την ακριβή μέτρηση του MUAC.Εξάλειψη της ανάγκης για ακριβό εξοπλισμό και περίπλοκες διαδικασίες, καθιστώντας την εφικτή επιλογή για τις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

 

Συμπερασματικά, το Wintape 60cm Long Precise Medical MUAC Band Calculator For Toddlers Measuring Head είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ακριβή, βολική και προσιτή μέτρηση του MUAC.μεταφοράς, και η ευκολία χρήσης το καθιστούν ένα απαραίτητο προϊόν για τους επαγγελματίες υγείας και τους φροντιστές που εργάζονται με βρέφη και μικρά παιδιά.Αυτό το καινοτόμο προϊόν αποτελεί απαραίτητη επένδυση για τη βελτίωση της υγείας της μητέρας και του παιδιού και την πρόληψη του υποσιτισμού σε όλο τον κόσμο.

Ειδικότητα:

 

Άρθρο αριθ. PP-012
Ονομασία του αντικειμένου Wintape 60cm μήκος ακριβής ιατρική MUAC ζώνη υπολογιστής για βρέφη μετρώντας το κεφάλι
Ετικέτα WINTAPE ή προσαρμοσμένο
Υλικό PP
Μέγεθος 60cm*20cm
Κλίμακα Σε εκατοστά από τη μία πλευρά
Χρώμα Λευκή ταινία με μαύρη εκτύπωση
Πιστοποιητικό ασφαλείας EN-71, ROHS, 6P
Πακέτο 100/καουτσούκ, 2500 τεμάχια/κουτί, μέγεθος κουτί: 64*35*15cm, NW/GW: 17/18kg
Πληρωμή Τ/Τ ((Paypal, τραπεζική μεταφορά, Western Union), L/C
Ναυτιλία Με Θάλασσα, Αεροπορία, Express

 

Φωτογραφίες προϊόντων:

 

Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων 0Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων 1Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων 2Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων 3Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων 4Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων 5

 

 

 

Πώς να μετρήσετε την περιφέρεια της κεφαλής

1Προετοιμάστε μια μετρητική ταινία η οποία είναι ευέλικτη, μη τεντώμενη, η μέτρηση με ταινία Wintape είναι η τέλεια επιλογή.

  • Αφαιρέστε τα στυλ μαλλιών ή τα στολίδια που μπορεί να επηρεάσουν τις μετρήσεις.
  • Τοποθετήστε την ταινία μέτρησης του κεφαλιού ακριβώς πάνω από τα φρύδια και τα αυτιά, μπορείτε να πάρετε τα δεδομένα στο παράθυρο, το κόκκινο βέλος δείχνει το μέγεθος.

Σημείωση:Μπορείς να μετρήσεις το κεφάλι σου δύο φορές για ακρίβεια.

 

Wintape 60cm Μακρύ ακριβής ιατρική MUAC ζώνη Υπολογιστής για την παρακολούθηση της ανάπτυξης των νήπων 6

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423