Να στείλετε μήνυμα
products

Πτυσσόμενη απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα για το βιομηχανικό ερευνώντας cOem

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: Dw-004
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικό κιβώτιο: κιβώτιο 52.5×15.5×41cm έξω: 61×44×55cm προσαρμοσμένο κιβώτιο χρώματος κάθε ένα σε
Χρόνος παράδοσης: 25days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: κράμα αργιλίου και πλαστικό Μέτρηση της σειράς: 99999.9m/ft.
Ακρίβεια: +/- 0,3% Ελάχιστη επίδειξη: 0.1m
Υψηλό φως:

Απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα

,

Απόσταση cOem που μετρά τη ρόδα

,

Πτυσσόμενη μετρώντας ρόδα έρευνας


Περιγραφή προϊόντων

Προϊόν: Μετρώντας ρόδα περπατήματος Wintape διαβατή με τη βιομηχανική απόσταση έρευνας λαβών που μετρά τις ρόδες στους μετρητές ή τις ίντσες

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Μετρώντας τις ρόδες είναι απίστευτα χρήσιμα εργαλεία στην κατασκευή, την εφαρμοσμένη μηχανική, και την έρευνα. Επιτρέπουν στους εργαζομένους εύκολα και ακριβώς μετρούν τις μεγάλες αποστάσεις χωρίς να πρέπει να τεντωθεί έξω ένα μέτρο ταινιών ή να χρησιμοποιηθεί ένα δυσκίνητο μετρώντας ραβδί. Η προσθήκη ενός φρένου και ενός επαναρυθμισμένου μηχανισμού καθιστά αυτές τις ρόδες καταλληλότερες και αποδοτικές, επιτρέποντας στους εργαζομένους για να σταματήσει γρήγορα και να ξαναξεκινήσει τις μετρήσεις τους ακόμα διατηρώντας την ακρίβεια. Εδώ είναι μερικά πιθανά σενάρια στα οποία μια μετρώντας ρόδα με μια λειτουργία φρένων και αναστοιχειοθέτησης να έρθει σε πρακτικό:

 

1. Μέτρηση της περιμέτρου ενός εργοτάξιου οικοδομής: Κατά αρχή ενός νέου κατασκευαστικού προγράμματος, την είναι συχνά χρήσιμο να είναι γνωστή η συνολική έκταση της περιοχής προκειμένου να προγραμματιστούν έξω το σχεδιάγραμμα και οι διοικητικές μέριμνες. Η μέτρηση της περιμέτρου της περιοχής με μια μετρώντας ρόδα μπορεί να δώσει στους εργαζομένους μια ακριβή ιδέα της συνολικής απόστασης που θα λειτουργούν με. Η λειτουργία φρένων και αναστοιχειοθέτησης μπορεί να έρθει σε πρακτικό εάν οι εργαζόμενοι πρέπει να σταματήσουν για να κινούν τα ογκώδη στοιχεία από τη μέση ή να παίρνουν ένα σπάσιμο.

 

2. Υπολογισμός του μήκους μιας σωλήνωσης: Η μέτρηση των ροδών μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στον καθορισμό του μήκους των σωληνώσεων ή άλλων υπόγειων εγκαταστάσεων. Με την επισήμανση της πορείας του σωλήνα επάνω από το έδαφος με τη μετρώντας ρόδα, οι εργαζόμενοι μπορούν να υπολογίσουν το γενικό μήκος της εγκατάστασης. Η λειτουργία φρένων και αναστοιχειοθέτησης μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε αυτήν την κατάσταση εάν οι εργαζόμενοι πρέπει να σταματήσουν και να επανατοποθετήσουν τη μετρώντας ρόδα για να παίρνουν μια ακριβέστερη μέτρηση.

 

3. Μέτρηση του μήκους ενός χώρου στάθμευσης: Όταν χτίζοντας ή repaving έναν χώρο στάθμευσης, μπορεί να είναι χρήσιμο να είναι γνωστό το ακριβή μήκος και το πλάτος του διαστήματος. Μια μετρώντας ρόδα με μια λειτουργία φρένων και αναστοιχειοθέτησης μπορεί να βοηθήσει τους εργαζομένους γρήγορα και ακριβώς να μετρήσουν το μήκος του χώρου στάθμευσης, μικρή διακοπή για να κινήσει τα εμπόδια όπως τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, και να ξαναξεκινήσει τη μέτρηση χωρίς απώλεια της θέσης τους.

 

4. Έρευνα του εδάφους για την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών: Προκειμένου να καθοριστεί η καλύτερη χρήση για ένα κομμάτι γης, οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών πρέπει συχνά να ερευνήσουν την ιδιοκτησία και να πάρουν τις ακριβείς μετρήσεις. Μια μετρώντας ρόδα με μια λειτουργία φρένων και αναστοιχειοθέτησης μπορεί να επιτρέψει στους επιθεωρητές για να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά στις μεγάλες περιοχές του εδάφους ακόμα διατηρώντας την ακρίβεια. Το φρένο και το επαναρυθμισμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα εάν οι εργαζόμενοι πρέπει να σταματήσουν για να παίρνουν τις σημειώσεις ή να ρυθμίζουν τον εξοπλισμό ΠΣΤ τους.

 

5. Μέτρηση του μήκους μιας τρέχοντας διαδρομής: Για τους αθλητές, οι προπονητές, και οι διευθυντές εγκαταστάσεων διαδρομής, που ξέρουν την ακριβή απόσταση μιας τρέχοντας διαδρομής μπορούν να είναι κρίσιμοι. Μετρώντας τις ρόδες με μια λειτουργία φρένων και αναστοιχειοθέτησης επιτρέψτε στους εργαζομένους για να αρχίσετε και να σταματήσετε τις μετρήσεις τους ακριβώς όπου χρειάζονται, παρέχοντας μια ακριβή μέτρηση της συνολικής απόστασης της διαδρομής.

 

 

Σε όλα αυτά τα σενάρια, η δυνατότητα στις αποστάσεις μέτρου μέχρι 9999 του μέτρο ή 9999 πόδι μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμος. Αυτό επιτρέπει στους εργαζομένους για να καλύψει τις μεγάλες αποστάσεις χωρίς να πρέπει συνεχώς να επαναρυθμιστεί η μετρώντας ρόδα. Η σαφής επίδειξη το καθιστά επίσης εύκολο να διαβάσει την τρέχουσα μέτρηση με μια ματιά, ενώ το εύρωστο σχέδιο εξασφαλίζει ότι η ρόδα μπορεί να αντισταθεί τη φθορά λόγω χρήσης της κανονικής χρήσης σε ένα περιβάλλον κατασκευής ή έρευνας. Συνολικά, μια μετρώντας ρόδα με ένα φρένο και η λειτουργία αναστοιχειοθέτησης είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για καθένα που πρέπει να μετρήσει ακριβώς τις μεγάλες αποστάσεις σε ποικίλες τοποθετήσεις.

 

Φωτογραφίες προϊόντων

 

Πτυσσόμενη απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα για το βιομηχανικό ερευνώντας cOem 0Πτυσσόμενη απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα για το βιομηχανικό ερευνώντας cOem 1Πτυσσόμενη απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα για το βιομηχανικό ερευνώντας cOem 2Πτυσσόμενη απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα για το βιομηχανικό ερευνώντας cOem 3Πτυσσόμενη απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα για το βιομηχανικό ερευνώντας cOem 4Πτυσσόμενη απόσταση περπατήματος που μετρά τη ρόδα για το βιομηχανικό ερευνώντας cOem 5

 

Προδιαγραφή προϊόντων

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Λειτουργώντας σειρά: 9999,99 μέτρα
Λειτουργικό ύψος: 1000 χιλ. (ανοχή +/-10%)
Εργονομικό πιάσιμο πιστολιών.
Ελάχιστος μετρητής 5 ψηφίων με το χειρωνακτικό κουμπί αναστοιχειοθέτησης
Τηλεσκοπικός (ή διπλώνοντας) άξονας, συνεχώς μεταβλητό ύψος.
Die-cast ρόδα αλουμινίου.
Ένδυση - ανθεκτικό λαστιχένιο βήμα.
Διάμετρος ροδών: 318mm (+/-20%)
Περιφέρεια ροδών: 1000 χιλ. (+/-10%)
Ακρίβεια εργασίας: +/-1%
Μονάδα της μέτρησης: Μέτρα και δεκατόμετρα.

 

 

Υλικό:
Ελαφριά κατασκευή αλουμινίου
 
Συσκευασία:
Εσωτερικό κιβώτιο: 52.5×15.5×41cm
Έξω κιβώτιο: 61×44×55cm προσαρμοσμένο κιβώτιο χρώματος
Κάθε ένας σε μια τσάντα καμβά και έπειτα 4pcs σε ένα χαρτοκιβώτιο
N.W: 2.1kg

 

 

Το Wintape θα μπορούσε να σας εφοδιάσει υψηλούς - ηλεκτρονική μετρώντας ρόδα ποιοτικού ψηφιακή περπατήματος με την ανταγωνιστική τιμή. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με εάν έχετε οποιαδήποτε ανάγκη.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423