Bericht versturen
products

Opvouwbaar loopafstandsmeetwiel voor industriële landmeetkundige OEM

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Modelnummer: Dw-004
Min. bestelaantal: 1000
Verpakking Details: Binnendoos: 52.5×15.5×41cm uit doos: 61×44×55cm aangepast kleurenvak elk in een canvaszak en dan 4pc
Levertijd: 25days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 3000pcs per maand
Gedetailleerde informatie
Materiaal: aluminiumlegering en plastiek Het meten van waaier: 99999.9m/ft.
Nauwkeurigheid: +/- 0,3% Minimale vertoning: 0.1m
Hoog licht:

Het lopen Afstand die Wiel

,

OEM Afstand meten die Wiel

,

Vouwbaar het onderzoeken metend wiel meten


Productomschrijving

Product: Wintape Fordable het Lopen Metend Wiel die met Handvat Industriële het Onderzoeken Afstand Wielen in Meters of Duim meten

 

Productomschrijving

 

Metend wielen zijn ongelooflijk nuttige hulpmiddelen in bouw, techniek, en het onderzoeken. Zij staan arbeiders aan toe en gemakkelijk nauwkeurig meten lange afstanden zonder het moeten een meetlint uit uitrekken of een hinderlijke metende stok gebruiken. De toevoeging van een rem en een teruggesteld mechanisme maakt deze wielen geschikter en efficiënt, toestaand arbeiders om snel te pauzeren en hun metingen opnieuw te beginnen terwijl nog het handhaven van nauwkeurigheid. Hier zijn sommige potentiële scenario's waarin een metend wiel met een rem en het terugstellenfunctie in handig zou kunnen komen:

 

1. Het meten van de perimeter van een bouwwerf: Wanneer het beginnen van met een nieuwe bouwproject, is het vaak nuttig om de totale oppervlakte van de plaats te kennen om de lay-out en de logistiek uit te plannen. Het meten van de perimeter van de plaats met een metend wiel kan arbeiders een nauwkeurig idee van de totale afstand geven zij met zullen werken. De rem en het terugstellenfunctie kan in handig komen als de arbeiders moeten pauzeren om omvangrijke punten te bewegen uit de manier of een onderbreking te nemen.

 

2. Het berekenen van de lengte van een pijpleiding: Meten van wielen kan ook nuttig zijn in het bepalen van de lengte van pijpleidingen of andere ondergrondse installaties. Door de weg van de pijp boven grond met het metende wiel te vinden, kunnen de arbeiders de lengte over alles van de installatie berekenen. De rem en het terugstellenfunctie kan in deze situatie bijzonder nuttig zijn als de arbeiders het metende wiel tegenhouden en moeten van plaats veranderen om een nauwkeurigere meting te krijgen.

 

3. Het meten van de lengte van een parkeerterrein: Wanneer bouwend of repaving een parkeerterrein, het nuttig kan zijn om de nauwkeurige lengte en de breedte van de ruimte te kennen. Een metend wiel met een rem en het terugstellenfunctie kan arbeiders helpen de lengte van het parkeerterrein, pauze snel en nauwkeurig meten om hindernissen zoals geparkeerde auto's te bewegen, en de meting opnieuw te beginnen zonder hun plaats te verliezen.

 

4. Het onderzoeken van land voor onroerende goederenontwikkeling: om het beste gebruik voor een lap grond te bepalen, moeten de onroerende goederenontwikkelaars vaak het bezit onderzoeken en nauwkeurige metingen nemen. Een metend wiel met een rem en het terugstellenfunctie kan landmeters toestaan om zich snel en efficiënt over grote gebieden van land te bewegen terwijl nog het handhaven van nauwkeurigheid. De rem en de teruggestelde eigenschap kunnen ook nuttig zijn als de arbeiders moeten pauzeren om nota's te nemen of hun GPS-materiaal aan te passen.

 

5. Het meten van de lengte van een renbaan: Voor atleten, kunnen de bussen, en de managers van spoorfaciliteiten, die de nauwkeurige afstand van een renbaan kennen essentieel zijn. Metend wielen met een rem en het terugstellenfunctie sta arbeiders toe om hun metingen precies te beginnen en tegen te houden waar zij aan vereisen, verstrekkend een nauwkeurige meting van de totale afstand van het spoor.

 

 

In elk van deze scenario's, de capaciteit aan maatregelenafstanden tot 9999 meter of 9999 voet kan zijn ongelooflijk nuttig. Dit staat arbeiders toe om grote afstanden te behandelen zonder constant het moeten het metende wiel terugstellen. De duidelijke vertoning maakt het gemakkelijk ook om de huidige meting te lezen in een oogopslag, terwijl het stevige ontwerp ervoor zorgt dat het wiel de slijtage en de scheur van regelmatig gebruik in een bouw of het onderzoeken milieu kan weerstaan. Globaal, zijn een metend wiel met een rem en de het terugstellenfunctie een essentieel hulpmiddel voor iedereen wie lange afstanden in een verscheidenheid van montages moet nauwkeurig meten.

 

Productfoto's

 

Opvouwbaar loopafstandsmeetwiel voor industriële landmeetkundige OEM 0Opvouwbaar loopafstandsmeetwiel voor industriële landmeetkundige OEM 1Opvouwbaar loopafstandsmeetwiel voor industriële landmeetkundige OEM 2Opvouwbaar loopafstandsmeetwiel voor industriële landmeetkundige OEM 3Opvouwbaar loopafstandsmeetwiel voor industriële landmeetkundige OEM 4Opvouwbaar loopafstandsmeetwiel voor industriële landmeetkundige OEM 5

 

Productspecificatie

 

Eigenschappen:
Werkende waaier: 9999,99 Meter
Operationele hoogte: 1000 mm (tolerantie +/-10%)
Ergonomische pistoolgreep.
Min. 5 cijferteller met hand het terugstellenknoop
Telescopische (of vouwend) schacht, onophoudelijk veranderlijke hoogte.
Gegoten aluminiumwiel.
Slijtvast rubberloopvlak.
Wieldiameter: 318mm (+/-20%)
Wielomtrek: 1000 mm (+/-10%)
Het werk nauwkeurigheid: +/-1%
Maateenheid: Meter en Decimetres.

 

 

Materiaal:
Lichtgewichtaluminiumbouw
 
Verpakking:
Binnendoos: 52.5×15.5×41cm
Uit doos: 61×44×55cm aangepast kleurenvak
Elk in een canvaszak en dan 4pcs in een karton
N.W: 2.1kg

 

 

Wintape kon u hoogte - kwaliteit digitaal het lopen elektronisch metend wiel van concurrerende prijs voorzien. Welkom om ons te contacteren als u om het even welke behoefte hebt.

 

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423