Να στείλετε μήνυμα
products

Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: Rt-209
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/polybag, 10pcs/polybag, 200pcs/ctn 11/12kgs 40*29*29cm
Χρόνος παράδοσης: 20-25days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 6000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: κάλυψη βελούδου, πλαστική περίπτωση ABS, φίμπεργκλας PVC Μέγεθος: 150cm/60inch Χ 7.5mm δέστε με ταινία, περίπτωση διαμέτρων 5.2cm/2»
Κλίμακα: 150cm σε μια πλευρά, 60inch από την άλλη πλευρά Λογότυπο: Προσαρμοσμένος
Χρώμα: προσαρμοσμένη κάλυψη βελούδου σχεδίου, άσπρη ταινία με τις μαύρες κλίμακες
Υψηλό φως:

Χαριτωμένο μέτρο 1.5m ταινιών

,

Χαριτωμένο μέτρο ταινιών κινούμενων σχεδίων

,

Λατρευτή χαριτωμένη μετρώντας ταινία


Περιγραφή προϊόντων

Προϊόν: Wintape 1.5m προσαρμοσμένο και λατρευτό μέτρο ταινιών κινούμενων σχεδίων βελούδου για τις αστείες ενισχύσεις διδασκαλίας παιχνιδιών παιδιών παιδιών που μετρούν την ταινία

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Το μέτρο ταινιών κινούμενων σχεδίων βελούδου είναι ένα εξατομικεύσιμο και λατρευτό προϊόν που τα παιδιά αγαπούν. Αποτελείται από τα φιλικά προς το περιβάλλον, ασφαλή, και αξιόπιστα υλικά και είναι διαθέσιμο σε ένα μήκος 15 μέτρων ή 60 ιντσών, με ένα πλάτος 7 χιλιοστόμετρων. Το συμπαγές και χαριτωμένο σχέδιο του μέτρου ταινιών το κάνει μια δημοφιλή επιλογή για τις προωθήσεις προϊόντων των παιδιών και τις ενισχύσεις διδασκαλίας τάξεων.

 

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος είναι η μαλακή και χνουδωτή σύστασή του, η οποία το καθιστά άνετο στη λαβή και τη χρήση. Το μέτρο ταινιών είναι εισελκόμενο, καθιστώντας το εύκολο να φέρει γύρω και να αποθηκεύσει, και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του είναι ασφαλή για τα παιδιά.

 

Εκτός από την πρακτική χρήση του ως μετρώντας εργαλείο, το μέτρο ταινιών κινούμενων σχεδίων βελούδου είναι επίσης ένα μεγάλο προωθητικό στοιχείο. Είναι διασκέδαση και η ευδιάκριτη μορφή μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σχέδιο της επιλογής σας, που προσφέρει σας την ευελιξία να δημιουργήσει μια μοναδική και αναγνωρίσιμη ταυτότητα εμπορικών σημάτων.

 

Με το συμπαγές και ελαφρύ σχέδιό του, το μέτρο ταινιών κινούμενων σχεδίων βελούδου είναι τέλειο για τη χρήση ως ενίσχυση διδασκαλίας τάξεων. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν για τη μέτρηση και math με μια διασκέδαση και έναν διαλογικό τρόπο, ενώ το σχέδιο κινούμενων σχεδίων προσθέτει μια εύθυμη αφή στη μαθησιακή εμπειρία.

 

Συνολικά, το μέτρο ταινιών κινούμενων σχεδίων βελούδου είναι ένα ευπροσάρμοστο και πρακτικό προϊόν που συνδυάζει τη λειτουργία με τη διασκέδαση. Το εξατομικεύσιμο σχέδιο και τα ασφαλή υλικά του το κάνουν μια μεγάλη επιλογή για τις προωθήσεις προϊόντων των παιδιών, ενώ η εκπαιδευτική αξία της το καθιστά ιδανικό για τη χρήση τάξεων.


Άκρες:


- Για να επεκτείνετε τη μετρώντας ταινία ομαλά, κρατήστε το κεντρικό κουμπί κάτω τραβώντας στο πλαστικό τέλος ταινιών. Εάν όχι, η μετρώντας ταινία δεν επεκτείνεται ομαλά (χτυπά κάθε τόσο).


- Να είστε προσεκτικός όταν ωθείτε το κουμπί για να αποσύρετε την ταινία… εμείς έχετε βλάψει τους πολλαπλάσιους χρόνους δάχτυλών μας από το πλαστικό τέλος στο μέτρο ταινιών «slapping» εμείς όταν αποσύρει. Προτείνω αόριστα επάνω στην ταινία ενώ αποσύρει. Εάν κάνετε αυτού, μπορείτε να αποφύγετε το πλαστικό τέλος ταινιών γύρω από άγρια και ενδεχομένως να βάλετε ένα μάτι έξω.

 

 

φωτογραφίες προϊόντων:

 

Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 0Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 1Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 2Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 3Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 4Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 5Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 6Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 7Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 8Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 9Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 10Λατρευτό μέτρο 1.5m ταινιών κινούμενων σχεδίων χαριτωμένο για να διδάξει παιδιών παιδιών 11

 

Προδιαγραφή προϊόντων

Στοιχείο αριθ. Rt-209
Όνομα στοιχείων Wintape 1.5m προσαρμοσμένο και λατρευτό μέτρο ταινιών κινούμενων σχεδίων βελούδου για τις αστείες ενισχύσεις διδασκαλίας παιχνιδιών παιδιών παιδιών που μετρούν την ταινία
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό PVC+Fiberglass ταινία, περίπτωση ABS, κάλυψη βελούδου
Μέγεθος 150cm/60inch Χ 7.5mm δέστε με ταινία, περίπτωση διαμέτρων 5.2cm/2»
Κλίμακα πλευρά εκατ. ένα, ίντσα από την άλλη πλευρά
Χρώμα προσαρμοσμένη κάλυψη βελούδου σχεδίου, άσπρη ταινία με τις μαύρες κλίμακες
Πιστοποιητικό ασφάλειας EN-71, RoHs, 6P
Συσκευασία 1pc/polybag, 10pcs/polybag, 200pcs/ctn 11/12kgs 40*29*29cm
Όροι πληρωμής T/T (Paypal, μεταφορά τράπεζας), δυτική ένωση, L/C
Ναυτιλία Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Το εύκαμπτο μέγεθος τσεπών και ελαφρύς κάνει εύκολος να πάρει.

2. Εισελκόμενο χαρακτηριστικό γνώρισμα, τακτοποιημένο στη μέτρηση.

3. Το σημάδι σαφώς, διάβασε εύκολα.

4. Μαλακό μέτρο ταινιών, τακτοποίηση γύρω από τα στρογγυλά αντικείμενα καθώς επίσης και μετρώντας τα ευθέα μήκη.

5. Μετρώντας τις μονάδες, κάθε πλευρά των ιντσών και των εκατοστόμετρων χρήσης ταινιών ως μονάδα αντίστοιχα.

6. Ευρεία εφαρμογή για το ράψιμο, την τέχνη, ιατρικός και το σώμα που μετρούν, κ.λπ.

7. Φίμπεργκλας για τη δύναμη και τη μακριά διάρκεια ζωής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423