Bericht versturen
products

Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Modelnummer: Rechts-209
Min. bestelaantal: 5000
Verpakking Details: 1pc/polybag, 10pcs/polybag, 200pcs/ctn 11/12kgs 40*29*29cm
Levertijd: 20-25days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 6000pcs/day
Gedetailleerde informatie
Materiaal: pluchedekking, ABS plastic geval, pvc-glasvezel Grootte: 150cm/60inch X 7.5mm bind, de diametergeval van 5.2cm/2“ vast
Schaal: 150cm aan één kant, 60inch aan de andere kant Embleem: Aangepast
Kleur: de aangepaste dekking van de ontwerppluche, witte band met zwarte schalen
Hoog licht:

Leuk Meetlint 1.5m

,

Beeldverhaal Leuk Meetlint

,

Aanbiddelijke leuke metende band


Productomschrijving

Product: Wintape 1.5m Aangepast en Aanbiddelijk Meetlint van het Pluchebeeldverhaal voor Jonge geitjeskinderen Grappig Toy Teaching Aids Measuring Tape

 

Productomschrijving

 

Het meetlint van het pluchebeeldverhaal is een klantgericht en aanbiddelijk product datvan de kinderen houden. Het wordt gemaakt van milieuvriendelijke, veilige, en betrouwbare materialen en is beschikbaar in een lengte van 15 meters of 60 duim, met een breedte van 7 millimeter. Het compacte en leuke ontwerp van het meetlint maakt tot het een populaire keus voor de productenbevorderingen van kinderen en de hulp van het klaslokaalonderwijs.

 

Één van de belangrijkste voordelen van dit product is zijn zachte en pluizige textuur, die het aan greep en gebruik comfortabel maakt. Het meetlint is intrekbaar, makend het gemakkelijk rond te dragen en op te slaan die, en de materialen in zijn productie worden gebruikt zijn veilig voor kinderen.

 

Naast zijn praktisch gebruik als metend hulpmiddel, is het meetlint van het pluchebeeldverhaal ook een groot promotiepunt. Het is pret en de verschillende vorm kan aan om het even welk ontwerp van uw keus worden aangepast, die u de flexibiliteit aanbieden om een unieke en herkenbare merkidentiteit tot stand te brengen.

 

Met zijn compact en lichtgewichtontwerp, is het meetlint van het pluchebeeldverhaal perfect voor gebruik als hulp van het klaslokaalonderwijs. De kinderen kunnen over meting en wiskunde op een pret en een interactieve manier leren, terwijl het beeldverhaalontwerp een speelse aanraking aan de het leren ervaring toevoegt.

 

Globaal, is het meetlint van het pluchebeeldverhaal een veelzijdig en praktisch product dat functionaliteit met pret combineert. Zijn klantgericht ontwerp en veilige materialen maken tot het een grote keus voor de productenbevorderingen van kinderen, terwijl zijn educatieve waarde tot het ideaal voor klaslokaalgebruik maakt.


Uiteinden:


- Om de metende band uit te breiden regelmatig, houd de centrale knoop beneden terwijl het trekken op het plastic bandeind. Als u niet, regelmatig uit breidt de metende band zich niet (het klikt af en toe).


- Zorgvuldig ben wanneer u de knoop duwt om de band in te trekken… wij hebt gekwetst onze vingers veelvoudige tijden van het plastic eind op het meetlint „meppend“ ons wanneer het intrekt. Ik stel los voor houdend op de band terwijl het intrekt. Als u dat doet, kunt u het plastic bandeind vermijden ranselend rond wild en uit potentieel het zetten van een oog.

 

 

productfoto's:

 

Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 0Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 1Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 2Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 3Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 4Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 5Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 6Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 7Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 8Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 9Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 10Aanbiddelijk Beeldverhaal Leuk Meetlint 1.5m voor Jonge geitjeskinderen het Onderwijzen 11

 

Productspecificatie

Punt Nr. Rechts-209
Puntnaam Wintape 1.5m Aangepast en Aanbiddelijk Meetlint van het Pluchebeeldverhaal voor Jonge geitjeskinderen Grappig Toy Teaching Aids Measuring Tape
Merk WINTAPE of aangepast
Materiaal PVC+Fiberglass Band, ABS geval, pluchedekking
Grootte 150cm/60inch X 7.5mm bind, de diametergeval van 5.2cm/2“ vast
Schaal de kant van cm één, duim aan de andere kant
Kleur de aangepaste dekking van de ontwerppluche, witte band met zwarte schalen
Beveiligingscertificaat Engels-71, RoHs, 6P
Verpakking 1pc/polybag, 10pcs/polybag, 200pcs/ctn 11/12kgs 40*29*29cm
Betalingsvoorwaarden T/T (Paypal, Bankoverdracht), het Westenunie, L/C
Het verschepen Door Overzees, drukt de Lucht, uit

 

Eigenschappen:

1. De flexibele zakgrootte en lichtgewicht maakt gemakkelijk te nemen.

2. Intrekbare eigenschap, keurig aan het meten.

3. Het teken duidelijk, las gemakkelijk.

4. Zacht meetlint, pasvorm rond ronde voorwerpen evenals metend rechte lengten.

5. Metend eenheden, elke kant van de duim en de centimeters van het bandgebruik als respectievelijk eenheid.

6. Brede toepassing voor naaien, ambacht, medisch en lichaam die, enz. meten.

7. Glasvezel voor sterkte en lange levensduur.

 

Contactgegevens
Wintape

Telefoonnummer : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423