Bericht versturen
Ongeveer ons
Wintape Laser Tape Measure CO.,LTD

De opstelling in 1998, Wintape heeft innovatieve metende hulpmiddelen aan meer dan 90countries en gebied sindsdien aangeboden. Noord-Amerika en de Europese landen zijn onze hoofdmarkten. Als één van de belangrijke meetlintenfabrikant in China, produceren wij een brede waaier van klassiek flexibel het naaien meetlint, automatische intrekbare metende band, O.D-diameterband, dierlijke gewichtsbanden, beschikbare medische heersers, op zwaar werk berekend hardwarestaal die band enz. meten.

 

Zijn de Wintape gemaakte meetlinten van uitstekende kwaliteit perfecte weggevertjes aan uw klanten, voorzien wij diverse metende gestempelde banden van uw embleem, is de aangepaste kleur, gepersonaliseerd ontwerp, het een grote hulp om uw zaken en merk als reclame van media te bevorderen.

 

In de afgelopen 25 jaar, houdt Wintape nooit stappen tegen. Wij opstelling een verkoopbureau in Guangzhou in 2003, begonnen met onze de uitvoerzaken en regelden in Alibaba in 2008, dan vergrootten wij ons bureau aan Fohan in 2010, tijdens deze jaren, lanceerden wij heel wat naar maat gemaakte metende producten, aanbiedings verschillende materialen, schalen, ontwerpen om aan de eisen van verschillende klanten te voldoen. Behalve de traditionele pvc met een laag bedekte heerser van de glasvezelband, leed de hoogte - kwaliteit, anti-rek en BPA, phthalates en vrije PE die band meten vernieuwde in 2012, in 2014, begonnen wij om nieuwe volledige kleurendrukmethode op document, plastiek en polyesterstof toe te passen. Onze metingsproducten die wijd op vele gebieden zoals medisch, gezondheidszorg, geschiktheid, het maken, promotiegift, industriële, veelandbouw en veeteelt enz. worden gebruikt. Al materiaal dat wij zijn milieuvriendelijk en kunnen Engels-71, RoHS, BEREIKtests overgaan hebben gebruikt.

 

Sinds vestiging, blijft Wintape een verenigbare achtervolging om een nauwkeurige, milieuvriendelijke en aangepaste metingsoplossingen voor al onze klanten te verstrekken. De kernstrategie van Wintape moet een ononderbroken innovatiegeest met een eco-ontwikkeling richting hebben. De mensen groeien groot door dromen, heeft Wintape een droom van precies het meten van de wereld. wij hebben een droom van het worden een beroemd metend bandmerk in de wereld.

Laat een bericht achter
Meer Producten
Klant ooit gezegd

Ik wil zeggen dat uw producten zijn zeer goed. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoop service. -- Adela

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd de beste. Houd dit gaand, en wij zullen een lange termijn handels verhouding met u vestigen. -- Charlie Bingham