Bericht versturen
aboutus

Wintape Laser Tape Measure CO.,LTD

Wintape Laser Tape Measure CO.,LTD
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: WINTAPE of AANGEPAST
Aantal werknemers: 20~50
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

De opstelling in 1998, Wintape heeft innovatieve metende hulpmiddelen aan meer dan 90countries en gebied sindsdien aangeboden. Noord-Amerika en de Europese landen zijn onze hoofdmarkten. Als één van de belangrijke meetlintenfabrikant in China, produceren wij een brede waaier van klassiek flexibel het naaien meetlint, automatische intrekbare metende band, O.D-diameterband, dierlijke gewichtsbanden, beschikbare medische heersers, op zwaar werk berekend hardwarestaal die band enz. meten.

 

Zijn de Wintape gemaakte meetlinten van uitstekende kwaliteit perfecte weggevertjes aan uw klanten, voorzien wij diverse metende gestempelde banden van uw embleem, is de aangepaste kleur, gepersonaliseerd ontwerp, het een grote hulp om uw zaken en merk als reclame van media te bevorderen.

 

In de afgelopen 25 jaar, houdt Wintape nooit stappen tegen. Wij opstelling een verkoopbureau in Guangzhou in 2003, begonnen met onze de uitvoerzaken en regelden in Alibaba in 2008, dan vergrootten wij ons bureau aan Fohan in 2010, tijdens deze jaren, lanceerden wij heel wat naar maat gemaakte metende producten, aanbiedings verschillende materialen, schalen, ontwerpen om aan de eisen van verschillende klanten te voldoen. Behalve de traditionele pvc met een laag bedekte heerser van de glasvezelband, leed de hoogte - kwaliteit, anti-rek en BPA, phthalates en vrije PE die band meten vernieuwde in 2012, in 2014, begonnen wij om nieuwe volledige kleurendrukmethode op document, plastiek en polyesterstof toe te passen. Onze metingsproducten die wijd op vele gebieden zoals medisch, gezondheidszorg, geschiktheid, het maken, promotiegift, industriële, veelandbouw en veeteelt enz. worden gebruikt. Al materiaal dat wij zijn milieuvriendelijk en kunnen Engels-71, RoHS, BEREIKtests overgaan hebben gebruikt.

 

Sinds vestiging, blijft Wintape een verenigbare achtervolging om een nauwkeurige, milieuvriendelijke en aangepaste metingsoplossingen voor al onze klanten te verstrekken. De kernstrategie van Wintape moet een ononderbroken innovatiegeest met een eco-ontwikkeling richting hebben. De mensen groeien groot door dromen, heeft Wintape een droom van precies het meten van de wereld. wij hebben een droom van het worden een beroemd metend bandmerk in de wereld.

Geschiedenis

Gevestigd in 1998, Stabilo-werd de Meetlintbedrijf Beperkte fabriek aangesloten bij door een verkoopafdeling in Guangzhou in 2003. In 2010, bewoog het bedrijf zich aan Foshan en richtte zijn eigen verkoopmaatschappij op. Ons team is geëngageerd aan kwaliteit en klantentevredenheid.

Dienst

Met meer dan 20 jaar van ervaring in het ontwerpen van, het veroorzaken van, en het verkopen van een brede waaier van meetlinten voor industrieel, makend, medisch, en veegebruik, voorziet Wintape aangepaste oplossingen van gepersonaliseerde ontwerpen, verpakking, en embleemdruk. Ons ervaren en specifiek verkoopteam verzekert uitstekende klantenservice, en elk van onze producten zijn beschikbaar voor OEM/ODM-de diensten.

Ons Team

Wintape is een fabrikant en een verkoopmaatschappij van diverse metende banden, de integrerende industrie en een handel. Met een team van bijna 60 werknemers, met inbegrip van R&D, ontwerp, productie, kwaliteitscontrole, pakhuis, logistiek, verkoop, en de naverkoopdienst, schept het bedrijf van een professioneel en ervaren buitenlandse handelsverkoop en naverkoop de dienstteam op.

Contactgegevens