Bericht versturen
products

Aangepaste Band Handbediende Digitale 2 van de Lasermaatregel in 1 30 Meters

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Modelnummer: Lz-002
Min. bestelaantal: 1000
Verpakking Details: 1pc/polybag, 10pcs/inner-doos, 50pcs/ctn 46*29*19cm 23/24kg
Levertijd: 20days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 6000pc/day
Gedetailleerde informatie
Materiaal: ABS geval, 65#Mn-staalband, neopreenrubber Grootte: Geval 8.5*8.5*5cm 5m/16ft*19mm 0m lasermeetlint
Schaal: cm+inch aan één kant Kleur: Geel die geval met rubber, gele band met zwarte en rode schaal met een laag wordt bedekt
Embleem: Wij konden uw eigen embleem door druk of embleemsticker toevoegen
Hoog licht:

De Band van de lasermaatregel 30 Meters

,

De digitale Band van de Lasermaatregel

,

Aangepast handbediend lasermeetlint


Productomschrijving

2-in-1 30 van het Handbediende de Metermeters Instrument van Measurer van de Laserafstand Digitale Metende en Hand Metende Band

 

De 2 in-1 30 van het measurer meters meetinstrument van de laserafstand en de hand metende band zijn een innovatief hulpmiddel dat zowel de meting van de laserafstand als hand metende band in één compact apparaat combineert. Dit product wordt ontworpen voor beroeps en DIY-enthousiasten die afstanden in een verscheidenheid van situaties moeten nauwkeurig meten.

 

Één van de voordelen van dit hulpmiddel is zijn nauwkeurigheid. Measurer van de laserafstand kan afstanden tot 30 meters met een nauwkeurigheid meten die van ±2mm, het maken voor nauwkeurige metingen perfect. Bovendien, heeft de hand metende band duidelijke noteringen voor gemakkelijke en nauwkeurige metingen.

 

Een ander voordeel van dit product is zijn veelzijdigheid. De beweegbare magnetische haak staat voor gemakkelijke metingen van verschillende hoeken en oppervlakten toe, die het maken perfect voor het meten van afstanden van muren, vloeren, en plafonds. De ABS huisvesting maakt ook dit hulpmiddel duurzaam en langdurig.

 

Dit product kan in een verscheidenheid van scenario's, met inbegrip van van de huisvernieuwing en bouw projecten, binnenlands ontwerp, en DIY-projecten worden gebruikt. Met zijn handigheid en nauwkeurigheid, maakt dit hulpmiddel het het meten proces sneller en efficiënter, het besparen van tijd en het verminderen van het risico van fouten.

 

Measurer van de laserafstand heeft ook verscheidene geschikte eigenschappen, met inbegrip van een backlit vertoning voor gemakkelijke lezing in low-light voorwaarden, een geheugenfunctie voor het opslaan van metingen, en de capaciteit om tussen metrische en keizereenheden te schakelen.

 

Samenvattend, zijn de 2 in-1 30 van het measurer meters meetinstrument van de laserafstand en de hand metende band een essentieel hulpmiddel voor iedereen wie aan nauwkeurig en efficiënt maatregelenafstanden nodig heeft. Zijn nauwkeurigheid, veelzijdigheid, en geschikte eigenschappen maken het moeten-hebben voor beroeps en DIY-enthousiasten in een verscheidenheid van toepassingen.

 

 

Productspecificatie

 

Punt Nr. Lz-002
Puntnaam 2-in-1 30 van het Handbediende de Metermeters Instrument van Measurer van de Laserafstand Digitale Metende en Hand Metende Band
Merk WINTAPE of aangepast
Materiaal ABS geval, 65#Mn-staalband, neopreenrubber
Grootte Geval 8.5*8.5*5cm 5m/16ft*19mm 40m lasermeetlint
Schaal Cm + DUIM aan één kant
Kleur Geel geval, zwart die rubber, witte band met zwarte en rode schaal wordt behandeld
Veiligheid Engels-71, RoHS, 6P
Verpakking 1pcs/calor doos, 50pcs/carton
kartongrootte: 46*29*19cm 11/12kgs
Betalingsvoorwaarden T/T (Paypal, Bankoverdracht), Western Union, L/C
Het verschepen Door Overzees, drukt de Lucht, uit

 

Productfoto's

 

Aangepaste Band Handbediende Digitale 2 van de Lasermaatregel in 1 30 Meters 0Aangepaste Band Handbediende Digitale 2 van de Lasermaatregel in 1 30 Meters 1Aangepaste Band Handbediende Digitale 2 van de Lasermaatregel in 1 30 Meters 2Aangepaste Band Handbediende Digitale 2 van de Lasermaatregel in 1 30 Meters 3Aangepaste Band Handbediende Digitale 2 van de Lasermaatregel in 1 30 Meters 4

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423