Bericht versturen
products

60m 197ft Dubbel Schaalmeetlint met OEM van het Elektronische Vertonings Automatische Slot

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Modelnummer: Lz-009
Min. bestelaantal: 1000
Verpakking Details: 1pc/polybag, 10pcs/inner-doos, 50pcs/ctn 46*29*19cm 23/24kg
Levertijd: 20days
Betalingscondities: T/T, Western Union
Levering vermogen: 6000pc/day
Gedetailleerde informatie
Materiaal: ABS geval, 65#Mn-staalband, neopreenrubber Grootte: Geval 8.5*8.5*5cm 5m/16ft*19mm 40m lasermeetlint
Schaal: cm+inch aan één kant Kleur: Geel die geval met rubber, gele band met zwarte en rode schaal met een laag wordt bedekt
Embleem: Wij konden uw eigen embleem door druk of embleemsticker toevoegen
Hoog licht:

197ft Dubbel Schaalmeetlint

,

60m Dubbel Schaalmeetlint

,

OEM elektronisch meetlint


Productomschrijving

Wintapelaser Crossline 60m 197ft de Elektronische Vertonings Automatisch Slot 5m16ft van de Laserafstandsmeter dubbel-Schaalmeetlint

 

Productinleiding:

 

De Laser Crossline 60m197ft de Elektronische Vertonings Automatisch Slot 5m16ft van de Laserafstandsmeter het Metrische en Keizermeetlint van het dubbel-Schaalstaal is een krachtig en veelzijdig metend hulpmiddel dat voor een verscheidenheid van toepassingen perfect is. Dit apparaat wordt ontworpen met precisie en nauwkeurigheid in mening, die tot het maken een onontbeerlijk hulpmiddel voor beroeps en DIY-enthousiasten. Met geavanceerde eigenschappen zoals automatisch sluiten, dubbel-schaalmeting, en elektronische vertoning, kan iedereen afstanden tot 60 meters of 197 voet gemakkelijk en nauwkeurig meten.

 

Voordelen:

 

1. Precisie en Nauwkeurigheid - Deze laserafstandsmeter biedt uitzonderlijke nauwkeurigheid en precisie aan, die gebruikers toestaan om afstanden met vertrouwen en gemak te meten.

2. Veelzijdigheid - het dubbel-schaalmeetsysteem staat gebruikers toe om gemakkelijk tussen metrische en keizereenheden van een knevel te voorzien, die dit hulpmiddelideaal voor gebruik in een verscheidenheid van montages maken.

3. Automatisch Sluiten - de automatische sluiteneigenschap zorgt ervoor dat de metingen, zelfs over lange afstanden verenigbaar en nauwkeurig blijven.

4. Elektronische Vertoning - de elektronische vertoning verstrekt duidelijk en nauwkeurig lezen, die het gemakkelijk maken om metingen snel en efficiënt te nemen.

5. Duurzaam en Betrouwbaar - Dit apparaat wordt ontworpen om de stijfheden van dagelijks gebruik te weerstaan, die tot het maken een betrouwbare en langdurige investering.

 

Gebruik:

 

1. Bouw - Dit hulpmiddel is perfect voor zij in de bouwnijverheid die afstanden moeten nauwkeurig en snel meten.

2. DIY - Of u een gekruide DIY-enthousiast of enkel het beginnen bent, is dit hulpmiddel een essentiële toevoeging aan uw toolkit.

3. Het modelleren - met zijn krachtige laser, is dit apparaat perfect voor het meten van afstanden in openluchtmontages als het modelleren en het tuinieren.

4. Binnenlands Ontwerp - voor die in de binnenlandse ontwerpindustrie, kan dit hulpmiddel u snel helpen ruimten en ruimten meten, die een nauwkeurig en efficiënt ontwerpproces verzekeren.

5. Het onderzoeken - Dit hulpmiddel is ideaal voor het onderzoeken van toepassingen, die gebruikers toestaan om afstanden zonder de behoefte aan hinderlijk en duur materiaal nauwkeurig te meten.

 

Globaal, is de Laser Crossline 60m197ft de Elektronische Vertonings Automatisch Slot 5m16ft van de Laserafstandsmeter het Metrische en Keizermeetlint van het dubbel-Schaalstaal een uitzonderlijk metend hulpmiddel dat zowel krachtig als veelzijdig is. Of u een beroeps of een DIY-enthousiast bent, is dit apparaat de perfecte toevoeging aan uw toolkit. Met zijn geavanceerde eigenschappen, duurzaamheid, en betrouwbaarheid, kunt u zeker zijn dat dit hulpmiddel jaren van het nauwkeurige en efficiënte meten zal verstrekken.

 

Productspecificatie

 

Punt Nr. Lz-009
Puntnaam Wintapelaser Crossline 60m 197ft de Elektronische Vertonings Automatisch Slot 5m16ft van de Laserafstandsmeter dubbel-Schaalmeetlint
Merk WINTAPE of aangepast
Materiaal ABS geval, 65#Mn-staalband, neopreenrubber
Grootte Geval 8.5*8.5*5cm 5m/16ft*19mm 40m lasermeetlint
Schaal Cm + DUIM aan één kant
Kleur Geel geval, zwart die rubber, witte band met zwarte en rode schaal wordt behandeld
Veiligheid Engels-71, RoHS, 6P
Verpakking 1pcs/calor doos, 50pcs/carton
kartongrootte: 46*29*19cm 11/12kgs
Betalingsvoorwaarden T/T (Paypal, Bankoverdracht), Western Union, L/C
Het verschepen Door Overzees, drukt de Lucht, uit

 

Productfoto's

 

60m 197ft Dubbel Schaalmeetlint met OEM van het Elektronische Vertonings Automatische Slot 060m 197ft Dubbel Schaalmeetlint met OEM van het Elektronische Vertonings Automatische Slot 160m 197ft Dubbel Schaalmeetlint met OEM van het Elektronische Vertonings Automatische Slot 260m 197ft Dubbel Schaalmeetlint met OEM van het Elektronische Vertonings Automatische Slot 3

 

Eigenschappen:

 

- Dit 3 in-1 lasermeetlint omvat een maatregel van de laserafstand, een dwars-lijnlaser, en een traditioneel staalmeetlint.
- Het heeft zowel metrische als keizerschalen en kan afstanden tot 40meters meten.
- De maatregel van de laserafstand is nauwkeurig aan binnen 1/16 duim.
- De dwars-lijnlaser heeft een zelf-nivelleert eigenschap en projecten horizontale en verticale lijnen.
- Het traditionele staalmeetlint breidt tot 16 voet uit en heeft een sloteigenschap om de band op zijn plaats te houden.

 

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423