Bericht versturen
products

Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Modelnummer: Bft-008
Min. bestelaantal: 3000
Verpakking Details: 300pc/ctn 44*35*29cm 9/10kgs
Levertijd: 6000 stuks per dag
Betalingscondities: Western Union, T/T
Gedetailleerde informatie
Materiaal: ABS-plastic Grootte: 16.8*10*0.6cm
Grootte: cm aan één kant Gebruik: Voor het meten van de lichaamsvetdikte
Logo's: Wij steunen om uw eigen embleem op het geval toe te voegen
Hoog licht:

Zwarte lichaamsvet meetband

,

Vergrendelingsspeld met lichaamsvet meetband


Productomschrijving

Wintape Cool Black Body Fat Percentage Measurement Tester Set Meting Tape Met Vergrendeling Pin Drukknop Retractie

 

Productbeschrijving:

 

Wintape Cool Black Body Fat Percentage Measurement Tester Set Meting Tape With Locking Pin Push Button Retraction is een uitstekend hulpmiddel voor het meten van lichaamsvet,Vooral voor fitnessliefhebbers en degenen die op een gewichtsverliesreis zijn.

 

Deze meetband is een innovatief en gemakkelijk te gebruiken apparaat dat mensen helpt hun lichaamsvetpercentage op een precieze en handige manier te meten.De band is ontworpen om op zijn plaats te vergrendelen voor nauwkeurige metingen, zodat u de meest betrouwbare resultaten krijgt.

 

De meetband heeft een koel zwart lichaam met een terugtrekknop die zorgt dat de band snel en soepel wordt teruggetrokken.De vergrendelingspin zorgt ervoor dat de tape tijdens het meetproces op zijn plaats blijft, zodat u elke keer een nauwkeurige aflezing kunt krijgen.

 

Een van de belangrijkste voordelen van de Wintape Cool Black Body Fat Percentage Measurement Tester Set Measuring Tape is het gebruiksgemak.Het kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht hun niveau van expertise., waardoor het een praktisch hulpmiddel is voor zowel fitnessdeskundigen als amateurs.

 

Bovendien is de meetband lichtgewicht, draagbaar en kan gemakkelijk in een sportsak of rugzak worden opgeslagen.

 

De Wintape Cool Black Body Fat Percentage Measurement Tester Set Measuring Tape is ook een zeer betaalbaar hulpmiddel, wat betekent dat het toegankelijk is voor iedereen die het nodig heeft.

 

Deze meetband heeft vele toepassingen voor verschillende individuen.en zelfs zorgverleners die het vetpercentage van hun patiënten moeten controleren..

 

Het is ook nuttig voor personen die hun gewichtsverliesvooruitgang nauwkeurig willen volgen.ze kunnen hun vooruitgang bijhouden en hun trainingsroutine en dieet dienovereenkomstig aanpassen.

 

Tot slot is de Wintape Cool Black Body Fat Percentage Measurement Tester Set Measuring Tape een voordelig, betaalbaar en praktisch hulpmiddel voor het meten van lichaamsvet.en draagbaarheid maken het een must-have tool voor iedereen die serieus is over fitness of gewichtsverlies.

 

 

Hoe te gebruiken:

 

Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek 0

In termen van nauwkeurigheid; het lijkt juist, maar duidelijk niets te vergelijken met andere dan beelden van typischeLichaam vetOngeacht, goedkoop, gemakkelijk te gebruiken en ongeschonden.

 

Hoe te gebruiken

 

Lichaamsvetklemmen zijn gemakkelijk te gebruiken in de privacy van uw huis, met een superieure nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Aangezien het grootste deel van het lichaamsvet zich direct onder de huid bevindt, is een zeer efficiënte en praktische manier om uw lichaamsvetpercentage te meten door middel van huidvouwmetingen.de wetenschappelijke aanpak van de tijdgeprezen "pinch an inch" methode. The Personal Body Fat Tester is a precision instrument that has been shown in clinical trials to be closer inaccuracy to the "gold standard” of underwater weighting than any of the more elaborate method of measuring body fat (without the inconvenience expense trained personnelDus of je ervoor kiest om de Personal Body Fat Tester privé of met de hulp van iemand te gebruiken, volg gewoon de eenvoudige stappen hieronder -- het is zo eenvoudig als 1,23.

Stap 1

De plaatsen die u gebruikt voor de huidvouwmeting, zijn afhankelijk van uw geslacht en staan aan de achterkant van deze instructie.

 

Stap 2

Terwijl ik stond, firmly pinch the skin fold between your left thumb and forefinger (see figures 1 and 2)Place the jaws of the Personal Body Fat Tester of the skin fold while continuing to hold the skin fold with the left hand (see figure 3)Let op: vrouwen hebben hulp nodig bij het meten van de tricepsvel.

 

Stap 3

Druk met de duim op de plaats die is aangegeven op de Personal Body Fat Tester (zie figuur 4).en gebruik het gemiddelde als uw lichaamsvetmetingRaadpleeg de grafiek voor de interpretatie van lichaamsvet om uw lichaamsvetpercentage te bepalen en wat het betekent.

 

 

Specificatie:

 

Artikel nr. BFT-009
Naam van het artikel Wintape Cool Black Body Fat Percentage Measurement Tester Set Meting Tape Met Vergrendeling Pin Drukknop Retractie
Brandnaam WINTAPE of op maat
Materiaal ABS
Grootte 16.8*10*0.6cm vetklem, 9*6*2cm behuizing, 205cm/80inch*13mm tape
Grootte Cm+inch
Kleur zwart met witte afdruk
Beveiligingscertificaat Voor de toepassing van deze richtlijn geldt:
Pakket 1 stuks per zak, 300 stuks per doos.
NW/GW: 9/10 kg
Betaling T/T ((Paypal, Bankoverdracht, Western Union), L/C
Vervoer Door zee, door de lucht, per express

 

Kenmerken:

 

Het lichaam.vet toetsen vond het gemakkelijk te gebruiken met nuttige instructies

 

Tenzij je toegang hebt tot dure laboratoriumapparatuur, zijn er geen andere goede manieren om lichaamsvet te meten dan met een klem.De sensoren op loopbanden en andere handheld apparaten niet nauwkeurig registreren als er te veel variabelen te nemen in overweging en geef je een totaal onrealistische valse lezing.

Dus terug naar de basis, het is wat het is, een eenvoudig gemakkelijk te gebruiken lichaamsvet meetapparaat dat je toelaat om je lichaamsvet ongeveer een centimeter boven je heup te grijpen, en duw de schroefgreep in tot de lijn,Neem 3 afzonderlijke metingen en maak een gemiddelde van deze metingen.

Er is ook een makkelijk te gebruiken grafiek om u te laten weten of alles in orde is of niet met uw lezing en er is een meetband waarmee u natuurlijk goed kunt meten!

Geweldige manier om lichaamsvet nauwkeurig te meten zonder naar een groep wetenschappers te gaan, je uit te kleden en in een tank water te springen en te worden onderzocht!

 

Productfoto's:

 

Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek 1Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek 2Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek 3Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek 4Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek 5Cool Black Body Fat Measuring Tape Percentage Measuring Tester Set met vergrendeling Pin Drukknop Intrek 6

Contactgegevens
Wintape

Telefoonnummer : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423