Να στείλετε μήνυμα
products

Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: BR-01
Ποσότητα παραγγελίας min: 3000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/polybag, κιβώτιο 50pcs/inner, 500pcs/ctn 14/15kgs 40*29*29cm
Χρόνος παράδοσης: 15-20days
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 6000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: Πλαστική περίπτωση ABS, ταινία χάλυβα 65Mn Μέγεθος: ταινία 200cm/6ftX 6mm, περίπτωση 5*4.5*1.2cm
Κλίμακα: 200cm+ 6ft σε μια πλευρά Λογότυπο: Υποστηρίζουμε για να προσθέσουμε το λογότυπό σας στην περίπτωση
Χρώμα: μαύρη περίπτωση, άσπρη ταινία με τη μαύρη και κόκκινη κλίμακα
Υψηλό φως:

Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών

,

Εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών υπαλλήλων

,

Εισελκόμενοι συνδετήρες διακριτικών ονόματος


Περιγραφή προϊόντων

Εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών Wintape για το νάυλον κάτοχο συνδετήρων διακριτικών σκοινιού καρτών κλειδιών καρτών ταυτότητας ονόματος λαβής υπαλλήλων εργασίας γραφείων

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Ο μίνι πλαστικός εισελκόμενος κάτοχος διακριτικών είναι ένα κατάλληλο και πρακτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να φέρει τις ταυτότητες εργασίας, τα διακριτικά ή άλλα σημαντικά έγγραφα κρατώντας τους ευπρόσιτους. Αυτοί οι κάτοχοι διακριτικών αποτελούνται από τα ελαφριά πλαστικά υλικά που τους καθιστούν ανθεκτικούς και εύκολους να φέρουν γύρω χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε πρόσθετου βάρους.

 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος είναι ο ισχυρός αιφνιδιαστικός γάντζος μετάλλων που είναι συνδεμένος με το τέλος ενός εισελκόμενου νάυλον σκοινιού. Ο αιφνιδιαστικός γάντζος μετάλλων σχεδιάζεται για να ψαλιδίσει επάνω σε έναν βρόχο ζωνών, το πορτοφόλι ή άλλο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε ο κάτοχος διακριτικών είναι πάντα ευκολοπρόσιτος. Το εισελκόμενο νάυλον σκοινί μπορεί να επεκταθεί μέχρι ένα μήκος περίπου 80cm, παρέχοντας το άφθονο διάστημα για το χρήστη για να κινήσει γύρω και να εκτελέσει την εργασία τους χωρίς να πρέπει να αποσυνδεθεί ή να απομακρυθεί ο κάτοχος διακριτικών.

 

Ο μίνι πλαστικός εισελκόμενος κάτοχος διακριτικών έχει ως σκοπό επίσης να κρατήσει ασφαλώς τη ταυτότητα ή το διακριτικό σε ισχύ με έναν ανθεκτικό πλαστικό κάτοχο. Ο κάτοχος έχει ως σκοπό να εγκαταστήσει τις περισσότερες τυποποιημένος-ταξινομημένες κάρτες ταυτότητας και μπορεί να προσαρμοστεί στα κατάλληλα διαφορετικά μεγέθη καρτών με απλά να ρυθμίσει τις ετικέττες στην πλάτη του κατόχου.

 

Αυτοί οι εισελκόμενοι κάτοχοι διακριτικών είναι όχι μόνο ιδανικοί για τη μεταφορά των ταυτοτήτων εργασίας, αλλά και για το κράτημα άλλων ουσιαστικών στοιχείων όπως τα κλειδιά, τα κινητά τηλέφωνα, και τα μικρά εργαλεία. Είναι ιδανικοί για τα επαγγέλματα όπως οι εργαζόμενοι υγειονομικής περίθαλψης, το προσωπικό ασφαλείας, οι εργαζόμενοι γραφείων, και εκείνοι που εργάζονται στην κατασκευή ή τις Οικοδομικές Βιομηχανίες.

 

Συμπερασματικά, ο μίνι πλαστικός εισελκόμενος κάτοχος διακριτικών είναι ένα πρακτικό και ευπροσάρμοστο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες τοποθετήσεις για να κρατήσει τα σημαντικά έγγραφα και τα στοιχεία ευκολοπρόσιτα. Το ελαφρύ και ανθεκτικό σχέδιό του το κάνει μια ιδανική επιλογή για καθεμία που απαιτεί την εύκολη πρόσβαση στη ταυτότητα εργασίας τους ή άλλα σημαντικά στοιχεία, ενώ ο ισχυρός αιφνιδιαστικός γάντζος μετάλλων και το νάυλον σκοινί παρέχουν την προστιθέμενες ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη ψυχική ηρεμία.

 

Προδιαγραφή προϊόντων

Στοιχείο αριθ. BR-01
Όνομα στοιχείων Εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών Wintape για το νάυλον κάτοχο συνδετήρων διακριτικών σκοινιού καρτών κλειδιών καρτών ταυτότητας ονόματος λαβής υπαλλήλων εργασίας γραφείων
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό νάυλον περίπτωση ABS σκοινιού
Μέγεθος Διάμετρος της Shell: μήκος σειράς 32mm: 69cm
Χρώμα άσπρη μαύρη πορφύρα
Πιστοποιητικό ασφάλειας EN-71, RoHs, 6P
Συσκευασία 1pc/poly τοποθετήστε σε σάκκο, 1000pcs/carton NW/GW: 15/16kgs μέγεθος χαρτοκιβωτίων: 40*29*29cm
Όροι πληρωμής T/T (Paypal, μεταφορά τράπεζας), δυτική ένωση, L/C
Ναυτιλία Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει

 

Φωτογραφίες προϊόντων:

 

Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 0Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 1Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 2Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 3Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 4Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 5Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 6Για πολλές χρήσεις εισελκόμενο εξέλικτρο διακριτικών, συνδετήρες διακριτικών ονόματος για τις κάρτες ταυτότητας υπαλλήλων 7

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 

1. Ο μίνι πλαστικός εισελκόμενος κάτοχος διακριτικών είναι εξοπλισμένος με έναν ανθεκτικό αιφνιδιαστικό γάντζο μετάλλων και ένα νάυλον σκοινί.
2. Το νάυλον σκοινί είναι αρκετά ισχυρό να κρατήσει την εργασία IDs, τα διακριτικά, και άλλα στοιχεία ασφαλώς.
3. Το εισελκόμενο σχέδιο επιτρέπει την κατάλληλη χρήση χωρίς την ανάγκη να αφαιρεθεί η ταυτότητα από τον κάτοχο.
4. Ο πλαστικός κάτοχος είναι ελαφρύς και συμπαγής, καθιστώντας το εύκολο να φέρει γύρω.
5. Το εισελκόμενο σκοινί μπορεί να επεκτείνει μέχρι 5 πόδια στο μήκος, που παρέχει την άφθονη προσιτότητα για τη χρήση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423