Να στείλετε μήνυμα
products

Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών θηκών για τις ζώνες μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: STM-009
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 100PC/POLYBAG
Χρόνος παράδοσης: 15-20days
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 6000m/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: 65Mn χάλυβας Μέγεθος: 55mm (μήκος) x15mm (πλάτος)
Επεξεργασία επιφάνειας: Ηλεκτροφόρηση Χρώμα: Μαύρος
Υψηλό φως:

Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών

,

Συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών πορτοφολιών

,

Συνδετήρας ζωνών θηκών μέτρου ταινιών


Περιγραφή προϊόντων

Wintape μαύρος πιστολιοθηκών θηκών ζωνών γάντζος πορπών ανοίξεων αγκραφών συνδετήρων συνδετήρων αιφνιδιαστικός για τις τέχνες DIY δέρματος τσαντών ζωνών μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών

Περιγραφή προϊόντων

Ο μαύρος πιστολιοθηκών θηκών ζωνών γάντζος πορπών ανοίξεων αγκραφών συνδετήρων συνδετήρων αιφνιδιαστικός για το μέτρο ταινιών σακουλών πορτοφολιών είναι ένα ευπροσάρμοστο και ανθεκτικό εξάρτημα που σχεδιάζεται για να σας βοηθήσει να φέρετε εύκολα τα εργαλεία, τις ταινίες, και τα πορτοφόλια σας με έναν ασφαλή και κατάλληλο τρόπο. Με την εύρωστη κατασκευή και το εύχρηστο σχέδιό του, αυτός ο συνδετήρας πιστολιοθηκών είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιαδήποτε ζώνη εργαλείων ή σακούλα χρησιμότητας.

 

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του συνδετήρα πιστολιοθηκών είναι η δυνατότητά του να κρατήσει ασφαλώς τα εργαλεία ή τα πορτοφόλια σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ανθρώπους που εργάζονται στις εργασίες κατασκευής ή εμπορίου, δεδομένου ότι επιτρέπει σε τους για να κρατήσει τις πολύτιμες κατοχές τους προσιτές ανά πάσα στιγμή. Ο συνδετήρας γίνεται από τα υψηλής ποιότητας υλικά που σχεδιάζονται για να διαρκέσουν, σημαίνοντας μπορείτε να στηριχθείτε σε τον για να κρατήσετε το χρηματοκιβώτιο περιουσιών σας και να εξασφαλίσετε για τα επόμενα χρόνια.

 

Ένα άλλο βασικό όφελος του μαύρου πιστολιοθηκών θηκών ζωνών γάντζου πορπών ανοίξεων αγκραφών συνδετήρων συνδετήρων αιφνιδιαστικού για το μέτρο ταινιών σακουλών πορτοφολιών είναι η μεταβλητότητά του. Ο γάντζος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσει ποικίλα διαφορετικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των πορτοφολιών, των σακουλών, και των μέτρων ταινιών. Αυτό το κάνει ένα ιδανικό εξάρτημα για τους ανθρώπους που πρέπει να φέρουν τους διαφορετικούς τύπους εργαλείων ή εξοπλισμών σε τακτική βάση.

 

Ο συνδετήρας πιστολιοθηκών είναι επίσης απίστευτα εύχρηστος. Απλά αιφνιδιαστικό αυτό επάνω στη ζώνη εργαλείων σας ή η σακούλα χρησιμότητας και εσείς είναι έτοιμο να πάει. Η πόρπη άνοιξης εξασφαλίζει ότι τα στοιχεία σας κρατιούνται ασφαλώς σε ισχύ, έτσι δεν πρέπει να ανησυχήσετε για τα που πέφτουν έξω ή που χάνονται.

 

Συνολικά, ο μαύρος πιστολιοθηκών θηκών ζωνών γάντζος πορπών ανοίξεων αγκραφών συνδετήρων συνδετήρων αιφνιδιαστικός για το μέτρο ταινιών σακουλών πορτοφολιών είναι ένα ουσιαστικό εξάρτημα για καθένα που πρέπει να φέρει τα εργαλεία ή τον εξοπλισμό σε τακτική βάση. Η ανθεκτική κατασκευή, το ευπροσάρμοστο σχέδιο, και η ευκολία της - - χρήση το κάνουν την τέλεια επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των εμπορικών επαγγελματιών και των ενθουσιωδών DIY όμοιων.

 

Παράμετρος προϊόντων

Όνομα προϊόντων Μαύρος πιστολιοθηκών θηκών ζωνών γάντζος πορπών ανοίξεων αγκραφών συνδετήρων συνδετήρων αιφνιδιαστικός για τις τέχνες DIY δέρματος τσαντών ζωνών μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό 65Mn χάλυβας
Μέγεθος 55mm (μήκος) x15mm (πλάτος)
Χρώμα μαύρος
Όροι πληρωμής T/T, Paypal, Western Union
Ναυτιλία Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει

 

Φωτογραφίες προϊόντων

Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών θηκών για τις ζώνες μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών 0Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών θηκών για τις ζώνες μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών 1Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών θηκών για τις ζώνες μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών 2Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών θηκών για τις ζώνες μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών 3Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών θηκών για τις ζώνες μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών 4Μαύρος συνδετήρας ζωνών πιστολιοθηκών θηκών για τις ζώνες μέτρου ταινιών σακουλών πορτοφολιών 5

 

Εάν ενδιαφέρατε για το συνδετήρα ζωνών χάλυβά μας, καλωσορίστε για να μας στείλετε την έρευνα. Είναι η ευχαρίστησή μας να κάνουμε επιχειρήσεις με σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423