Να στείλετε μήνυμα
products

Ελασματοποιημένα εν ψυχρώ τμήματα μέτρου ταινιών, επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντιδιαβρωτική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: STM-007
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 μέτρα
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1000meter ανά ρόλο
Χρόνος παράδοσης: 15-20days
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 6000m/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: stainlesssteel Μέγεθος: πλάτος 16mm, προσαρμοσμένο μήκος
Μορφή: Κυρτός Χρώμα: μπλε
Υψηλό φως:

Ελασματοποιημένα εν ψυχρώ τμήματα μέτρου ταινιών

,

Ανοξείδωτη λουρίδα τμημάτων μέτρου ταινιών

,

Επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντιδιαβρωτική


Περιγραφή προϊόντων

Επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντίστασης διάβρωσης λουρίδων ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών Wintape

Περιγραφή προϊόντων

Η λουρίδα ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών είναι ένα επίπεδο προϊόν ανοξείδωτου που παράγεται μέσω της διαδικασίας κρύου κυλίσματος. Έχει την άριστη υψηλής αντοχής, και καλής μαλακτότητα αντίστασης διάβρωσης. Αυτό το προϊόν σπειρών λουρίδων είναι ευπροσάρμοστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες εφαρμογές, που περιλαμβάνουν στις βιομηχανίες κατασκευής, αυτοκίνητης, ηλεκτρονικής, και τροφίμων επεξεργασίας.

Η λουρίδα ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών αποτελείται από το υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο με τους διαφορετικούς βαθμούς και τελειώνει, συμπεριλαμβανομένων 304, 316, και 430. Έχει μια ομαλή επιφάνεια να τελειώσουν, το ομοιόμορφο πάχος, και τις σφιχτές ανοχές, που καθιστούν το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Το προϊόν σπειρών λουρίδων είναι διαθέσιμο στα διάφορα πλάτη και τα πάχη, ανάλογα με την προοριζόμενη χρήση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

 

1. Αντίσταση διάβρωσης - η λουρίδα ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών έχει τις άριστες ιδιότητες αντίστασης διάβρωσης. Μπορεί να αντισταθεί την έκθεση στα σκληρά περιβάλλοντα, που καθιστούν το ιδανικό για τη χρήση στις θαλάσσιες και χημικές βιομηχανίες.

2. Υψηλής αντοχής - το προϊόν σπειρών λουρίδων έχει μια υψηλή εκτατή δύναμη, που την καθιστά κατάλληλη για τη χρήση στις εφαρμογές όπου η δύναμη είναι ένας κρίσιμος παράγοντας, όπως στην κατασκευή και τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

3. Καλή μαλακτότητα - το προϊόν σπειρών λουρίδων έχει τις καλές ιδιότητες μαλακτότητας, το οποίο επιτρέπει σε το για να διαμορφωθεί στις διάφορα μορφές και τα μεγέθη. Αυτή η ιδιοκτησία το καθιστά ιδανικό για τη χρήση στην επεξεργασία των σύνθετων μερών και των τμημάτων μετάλλων.

4. Μεταβλητότητα - η λουρίδα ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών είναι ευπροσάρμοστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες εφαρμογές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή των συσκευών κουζινών, νεροχύτες ανοξείδωτου, συστήματα εξάτμισης, και πολύ περισσότερο.

 

Εφαρμογές:

 

Η λουρίδα ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, που περιλαμβάνουν:

1. Αυτοκίνητος - το προϊόν σπειρών λουρίδων χρησιμοποιείται στην κατασκευή των αυτοκίνητων συστατικών, όπως τα συστήματα εξάτμισης, οι δεξαμενές καυσίμων, και τα μέρη περιποίησης.

2. Κατασκευή - το προϊόν σπειρών λουρίδων χρησιμοποιείται στη Οικοδομική Βιομηχανία στην κατασκευή των δομικών συστατικών, του υλικού κατασκευής σκεπής, και της επένδυσης.

3. Ηλεκτρονική - το προϊόν σπειρών λουρίδων χρησιμοποιείται στη βιομηχανία ηλεκτρονικής στην κατασκευή των πινάκων κυκλωμάτων, των συνδετήρων, και των κατοικιών.

4. Επεξεργασία τροφίμων - το προϊόν σπειρών λουρίδων χρησιμοποιείται στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων στην κατασκευή του εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων, όπως οι ζώνες μεταφορέων, οι δεξαμενές, και τα εμπορευματοκιβώτια.

 

Συμπέρασμα:

 

Η λουρίδα ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που προσφέρει την άριστη υψηλής αντοχής, και καλής μαλακτότητα αντίστασης διάβρωσης. Είναι ευπροσάρμοστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διάφορες εφαρμογές, που περιλαμβάνουν στις βιομηχανίες κατασκευής, αυτοκίνητης, ηλεκτρονικής, και τροφίμων επεξεργασίας. Οι ιδιότητές της το κάνουν μια ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που απαιτούν τη υψηλή επίδοση και τη διάρκεια.

Παράμετρος προϊόντων

Όνομα προϊόντων Επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντίστασης διάβρωσης λουρίδων ανοξείδωτου σπειρών ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ταινιών Wintape
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό ανοξείδωτο
Μέγεθος πλάτος 16mm
Χρώμα Ασήμι
Όροι πληρωμής T/T, Paypal, Western Union
Ναυτιλία Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει
 

 

Φωτογραφίες προϊόντων

Ελασματοποιημένα εν ψυχρώ τμήματα μέτρου ταινιών, επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντιδιαβρωτική 0Ελασματοποιημένα εν ψυχρώ τμήματα μέτρου ταινιών, επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντιδιαβρωτική 1Ελασματοποιημένα εν ψυχρώ τμήματα μέτρου ταινιών, επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντιδιαβρωτική 2Ελασματοποιημένα εν ψυχρώ τμήματα μέτρου ταινιών, επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντιδιαβρωτική 3Ελασματοποιημένα εν ψυχρώ τμήματα μέτρου ταινιών, επίπεδη λουρίδα ανοξείδωτου αντιδιαβρωτική 4

 

Εάν ενδιαφέρατε την άνοιξη λουρίδων χάλυβά μας, καλωσορίστε για να μας στείλετε την έρευνα. Είναι η ευχαρίστησή μας να κάνουμε επιχειρήσεις με σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423