Να στείλετε μήνυμα
products

το άσπρο ψήσιμο μέτρου ταινιών χάλυβα συνήθειας πλάτους 6mm εξαφανίζεται για τη μέτρηση του ODM μπέιζ-μπώλ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: STM-009
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 100PC/POLYBAG
Χρόνος παράδοσης: 15-20days
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 6000m/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: 65Mn χάλυβας Μέγεθος: 6mm ευρέα
Επεξεργασία επιφάνειας: Βερνίκι ψησίματος Χρώμα: άσπρη ταινία με τη μαύρη τυπωμένη ύλη
Υψηλό φως:

μέτρο ταινιών χάλυβα συνήθειας 6mm

,

Άσπρο μέτρο ταινιών χάλυβα συνήθειας ψησίματος

,

Συνήθεια ODM που μετρά την ταινία


Περιγραφή προϊόντων

Το Wintape 6mm επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο πλάτους εξαφανίζεται μέτρο ταινιών χάλυβα για το μέγεθος μπέιζ-μπώλ

Περιγραφή προϊόντων

Το Wintape 6mm πλάτος που το επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο εξαφανίζεται μέτρο ταινιών χάλυβα είναι το τέλειο μετρώντας εργαλείο για το μέγεθος μπέιζ-μπώλ. Το μέτρο ταινιών γίνεται με τα υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν τη μακροζωία και τη διάρκεια, που καθιστούν το τέλειο για τη μακροπρόθεσμη χρήση.

 

Αυτή η μετρώντας ταινία σχεδιάζεται με ένα πλάτος 6mm, που παρέχει σε σας μια ακριβή και ακριβή μέτρηση κάθε φορά. Με το επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο εξαφανιστείτε, το μέτρο ταινιών είναι εύκολο να καθαριστεί και να διατηρήσει, εξασφαλίζοντας ότι φαίνεται πάντα ολοκαίνουργιο.

 

Το μέτρο ταινιών έχει μια κατασκευή χάλυβα, που καθιστά την εύρωστη και ισχυρή. Χαρακτηρίζει επίσης έναν ακριβή μηχανισμό κλειδώματος που κρατά την ταινία σε ισχύ, που καθιστά το εύκολο να διαβάσει τις μετρήσεις και που αποτρέπει την ταινία από την ολίσθηση και την πρόκληση των ανακριβών αναγνώσεων.

 

Αυτό το μέτρο ταινιών είναι το τέλειο μέγεθος για τη μέτρηση baseballs, εξασφαλίζοντας ότι παίρνετε την ακριβή μέτρηση που χρειάζεστε. Είναι επίσης ελαφρύ και φορητό, καθιστώντας το εύκολο να πάρει με σας οπουδήποτε πηγαίνετε.

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

 

Το Wintape 6mm πλάτος που το επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο εξαφανίζεται μέτρο ταινιών χάλυβα έχει ένα ευρύ φάσμα των πλεονεκτημάτων που το κάνουν το τέλειο μετρώντας εργαλείο για το μέγεθος μπέιζ-μπώλ.

 

Διάρκεια: Το μέτρο ταινιών γίνεται με τα υψηλής ποιότητας υλικά που εξασφαλίζουν τη μακροζωία και τη διάρκεια, που καθιστούν το τέλειο για τη μακροπρόθεσμη χρήση.

 

Ακρίβεια: Το πλάτος 6mm παρέχει μια ακριβή και ακριβή μέτρηση κάθε φορά, που εξασφαλίζει ότι παίρνετε την ακριβή μέτρηση που χρειάζεστε.

 

Εύκολος να καθαρίσει: Το επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο εξαφανίζεται καθιστά το μέτρο ταινιών εύκολο να καθαρίσει και να διατηρήσει, εξασφαλίζοντας ότι φαίνεται πάντα ολοκαίνουργιο.

 

Εύρωστη κατασκευή: Η κατασκευή χάλυβα καθιστά το μέτρο ταινιών εύρωστο και ισχυρό, παρέχοντας σε σας ένα αξιόπιστο μετρώντας εργαλείο που δεν θα σπάσει ή δεν θα κάμψει εύκολα.

 

Ακριβής μηχανισμός κλειδώματος: Το μέτρο ταινιών χαρακτηρίζει έναν ακριβή μηχανισμό κλειδώματος που κρατά την ταινία σε ισχύ, που καθιστά το εύκολο να διαβάσει τις μετρήσεις και που αποτρέπει την ταινία από την ολίσθηση και την πρόκληση των ανακριβών αναγνώσεων.

 

Φορητός: Το μέτρο ταινιών είναι ελαφρύ και φορητό, καθιστώντας το εύκολο να πάρει με σας οπουδήποτε πηγαίνετε.

 

Ευπροσάρμοστος: Ενώ σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τη μέτρηση του μεγέθους μπέιζ-μπώλ, αυτό το μέτρο ταινιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα της μέτρησης των στόχων, που κάνουν το ένα ευπροσάρμοστο εργαλείο για οποιαδήποτε εργαλειοθήκη.

 

Σειρά εφαρμογής:

 

Το Wintape 6mm πλάτος που το επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο εξαφανίζεται μέτρο ταινιών χάλυβα είναι τέλειο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, που περιλαμβάνουν:

Μέτρηση του μεγέθους μπέιζ-μπώλ: Αυτό το μέτρο ταινιών είναι το τέλειο μέγεθος για τη μέτρηση baseballs, εξασφαλίζοντας ότι παίρνετε την ακριβή μέτρηση που χρειάζεστε.

Προγράμματα DIY: Εάν χτίζετε τα έπιπλα ή κάνετε άλλα προγράμματα DIY, αυτό το μέτρο ταινιών είναι το τέλειο εργαλείο για το ξύλο και άλλα υλικά.

 

Κατασκευή: Αυτό το μέτρο ταινιών είναι ιδανικό για τη οικοδομή, που παρέχει ένα αξιόπιστο και ακριβές εργαλείο για τις αποστάσεις και άλλες προδιαγραφές.

 

Τέχνες: Αυτό το μέτρο ταινιών είναι επίσης ιδανικό για τη μέτρηση των υφασμάτων και άλλων υλικών για τις τέχνες και τα προγράμματα ραψίματος.

Εν περιλήψει, το Wintape 6mm πλάτος που το επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο εξαφανίζεται μέτρο ταινιών χάλυβα είναι ένα ευπροσάρμοστο, ανθεκτικό, και ακριβές μετρώντας εργαλείο που είναι τέλειο για τη μέτρηση του μεγέθους μπέιζ-μπώλ και ενός ευρέος φάσματος άλλων στόχων. Η εύρωστη κατασκευή, ο ακριβής μηχανισμός κλειδώματος, και το φορητό σχέδιό της το κάνουν ένα ουσιαστικό εργαλείο για καθένα που πρέπει να πάρει τις ακριβείς μετρήσεις.

Παράμετρος προϊόντων

Όνομα προϊόντων Το Wintape 6mm επί παραγγελία άσπρο ψήσιμο πλάτους εξαφανίζεται μέτρο ταινιών χάλυβα για το μέγεθος μπέιζ-μπώλ
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό 65Mn χάλυβας
Μέγεθος πλάτος 6mm
Χρώμα άσπρη ταινία με τη μαύρη τυπωμένη ύλη
Όροι πληρωμής T/T, Paypal, Western Union
Ναυτιλία Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει

 

Φωτογραφίες προϊόντων

το άσπρο ψήσιμο μέτρου ταινιών χάλυβα συνήθειας πλάτους 6mm εξαφανίζεται για τη μέτρηση του ODM μπέιζ-μπώλ 0το άσπρο ψήσιμο μέτρου ταινιών χάλυβα συνήθειας πλάτους 6mm εξαφανίζεται για τη μέτρηση του ODM μπέιζ-μπώλ 1το άσπρο ψήσιμο μέτρου ταινιών χάλυβα συνήθειας πλάτους 6mm εξαφανίζεται για τη μέτρηση του ODM μπέιζ-μπώλ 2το άσπρο ψήσιμο μέτρου ταινιών χάλυβα συνήθειας πλάτους 6mm εξαφανίζεται για τη μέτρηση του ODM μπέιζ-μπώλ 3το άσπρο ψήσιμο μέτρου ταινιών χάλυβα συνήθειας πλάτους 6mm εξαφανίζεται για τη μέτρηση του ODM μπέιζ-μπώλ 4το άσπρο ψήσιμο μέτρου ταινιών χάλυβα συνήθειας πλάτους 6mm εξαφανίζεται για τη μέτρηση του ODM μπέιζ-μπώλ 5

 

Εάν ενδιαφέρατε για την προσαρμοσμένη λουρίδα χάλυβα, καλωσορίστε για να μας στείλετε την έρευνα. Είναι η ευχαρίστησή μας να κάνουμε επιχειρήσεις με σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423