Να στείλετε μήνυμα
products

Ασημένιος τελειώστε το υλικό χάλυβα συνδετήρων 65Mn ζωνών τμημάτων μέτρου ταινιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: STM-008
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 100PC/POLYBAG
Χρόνος παράδοσης: 15-20days
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 6000m/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: 65Mn χάλυβας Μέγεθος: 22*33mm
Επεξεργασία επιφάνειας: Ηλεκτροφόρηση Χρώμα: Ασήμι
Υψηλό φως:

Ασημένιος τελειώστε το συνδετήρα τμημάτων μέτρου ταινιών

,

Συνδετήρας ζωνών τμημάτων μέτρου ταινιών

,

65Mn συνδετήρας ζωνών μέτρου ταινιών χάλυβα


Περιγραφή προϊόντων

Το ασήμι Wintape τελειώνει την πόρπη συνδετήρων ζωνών είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό εξάρτημα για τα μέρη μέτρου ταινιών ζωνών σας

Περιγραφή προϊόντων

Η ασημένια πόρπη συνδετήρων ζωνών είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό εξάρτημα για τις ζώνες σας. Γίνοντη με τα υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η πόρπη είναι ανθεκτική και μακράς διαρκείας, καθιστώντας το τέλειο για την καθημερινή χρήση. Χαρακτηρίζει ένα λαμπρό ασήμι τελειώνει που προσθέτει μια αφή της κομψότητας σε οποιαδήποτε εξάρτηση.

 

Η πόρπη σχεδιάζεται για να εγκαταστήσει τις περισσότερες ζώνες, καθιστώντας το ευπροσάρμοστο και εύχρηστο. Ο συνδετήρας εξασφαλίζει ότι η ζώνη σας μένει σε ισχύ, αποτρέποντας τον από την ολίσθηση ή την ολίσθηση κατά τη διάρκεια της ένδυσης. Είναι επίσης εύκολο να συνδέσει και να αποσυνδέσει από τη ζώνη σας, καθιστώντας το τέλειο για εκείνους να -ο-πάει.

 

Η ασημένια πόρπη συνδετήρων ζωνών είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιαδήποτε ντουλάπα και είναι τέλεια και για τις περιστασιακές και επίσημες περιπτώσεις. Είναι επίσης ένα μεγάλο δώρο για τους φίλους και την οικογένεια που ψάχνουν ένα μοντέρνο και λειτουργικό εξάρτημα για τις ζώνες τους.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

 

1. Μοντέρνος: Λαμπρός ο ασημένιος τελειώνει αυτής της πόρπης προσθέτει μια αφή της κομψότητας σε οποιαδήποτε εξάρτηση, που καθιστά την τέλεια και για τις περιστασιακές και επίσημες περιπτώσεις.

2. Ευπροσάρμοστος: Η πόρπη σχεδιάζεται για να εγκαταστήσει τις περισσότερες ζώνες, καθιστώντας το εύχρηστο και τέλειο για τους ανθρώπους να -ο-πάει.

3. Λειτουργικός: Ο συνδετήρας εξασφαλίζει ότι η ζώνη σας μένει σε ισχύ, αποτρέποντας τον από την ολίσθηση ή την ολίσθηση κατά τη διάρκεια της ένδυσης.

4. Ανθεκτικός: Γίνοντη με τα υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η πόρπη είναι ανθεκτική και μακράς διαρκείας, καθιστώντας το τέλειο για την καθημερινή χρήση.

5. Εύχρηστος: Η ασημένια πόρπη συνδετήρων ζωνών είναι εύκολο να συνδεθεί και να αποσυνδέσει από τη ζώνη σας, καθιστώντας το εύχρηστο και τέλειο για εκείνους να -ο-πάει.

 

Εφαρμογές προϊόντων:

 

Η ασημένια πόρπη συνδετήρων ζωνών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, που κάνουν το ένα ευπροσάρμοστο και λειτουργικό εξάρτημα. Είναι τέλειο και για τις περιστασιακές και επίσημες περιπτώσεις και είναι μια μεγάλη προσθήκη σε οποιαδήποτε ντουλάπα. Μερικές από τις κοινές εφαρμογές αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν:

 

1. Καθημερινή ένδυση: Η πόρπη είναι τέλεια για την καθημερινή χρήση και είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που είναι -ο-πηγαίνουν πάντα.

2. Επίσημα γεγονότα: Λαμπρός ο ασημένιος τελειώνει της πόρπης το κάνει τέλειο για τα επίσημα γεγονότα, όπως οι γάμοι, τις βαθμολογήσεις, και τις επιχειρησιακές συνεδριάσεις.

3. Αθλητισμός και υπαίθριες δραστηριότητες: Η πόρπη είναι τέλεια για τον αθλητισμό και τις υπαίθριες δραστηριότητες, δεδομένου ότι εξασφαλίζει ότι η ζώνη σας μένει σε ισχύ κατά τη διάρκεια της άσκησης ή της πεζοπορίας.

4. Δώρα: Η ασημένια πόρπη συνδετήρων ζωνών είναι ένα μεγάλο δώρο για τους φίλους και την οικογένεια που ψάχνουν ένα μοντέρνο και λειτουργικό εξάρτημα για τις ζώνες τους.

Παράμετρος προϊόντων

Όνομα προϊόντων Το ασήμι Wintape τελειώνει την πόρπη συνδετήρων ζωνών είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό εξάρτημα για τα μέρη μέτρου ταινιών ζωνών σας
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό 65Mn χάλυβας
Μέγεθος 22*33mm
Χρώμα Ασήμι
Όροι πληρωμής T/T, Paypal, Western Union
Ναυτιλία Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει

 

Φωτογραφίες προϊόντων

Ασημένιος τελειώστε το υλικό χάλυβα συνδετήρων 65Mn ζωνών τμημάτων μέτρου ταινιών 0Ασημένιος τελειώστε το υλικό χάλυβα συνδετήρων 65Mn ζωνών τμημάτων μέτρου ταινιών 1Ασημένιος τελειώστε το υλικό χάλυβα συνδετήρων 65Mn ζωνών τμημάτων μέτρου ταινιών 2Ασημένιος τελειώστε το υλικό χάλυβα συνδετήρων 65Mn ζωνών τμημάτων μέτρου ταινιών 3Ασημένιος τελειώστε το υλικό χάλυβα συνδετήρων 65Mn ζωνών τμημάτων μέτρου ταινιών 4

 

Εάν ενδιαφέρατε για το συνδετήρα ζωνών χάλυβά μας, καλωσορίστε για να μας στείλετε την έρευνα. Είναι η ευχαρίστησή μας να κάνουμε επιχειρήσεις με σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423