Να στείλετε μήνυμα
products

Ο ηλεκτρολυτικός συνδετήρας Μαύρος ζωνών χάλυβα μαγγάνιου για τα μέτρα ταινιών σακουλών πορτοφολιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Αριθμό μοντέλου: STM-004
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000
Συσκευασία λεπτομέρειες: 100PC/POLYBAG
Χρόνος παράδοσης: 15-20days
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 6000m/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: 65Mn χάλυβας Μέγεθος: 18*33mm
Επεξεργασία επιφάνειας: ο Μαύρος ηλεκτροφόρησης Χρώμα: Μαύρος
Υψηλό φως:

Συνδετήρας ζωνών χάλυβα μαγγάνιου

,

Συνδετήρας ζωνών χάλυβα ηλεκτρολυτικός

,

Μαύρος συνδετήρας ζωνών μέτρου ταινιών


Περιγραφή προϊόντων

Ο χάλυβας μαγγάνιου Wintape επιμετάλλωσε με ηλεκτρόλυση το μαύρο γάντζο πορπών ανοίξεων αγκραφών συνδετήρων ζωνών για τα πορτοφόλια, τις σακούλες, και τα μέτρα ταινιών

Περιγραφή προϊόντων

Ο χάλυβας μαγγάνιου επιμετάλλωσε με ηλεκτρόλυση το μαύρο συνδετήρα ζωνών σχεδιάζεται για τη χρήση με τα πορτοφόλια, τις σακούλες, και τα μέτρα ταινιών. Αυτός ο συνδετήρας ζωνών κατασκευάζεται από τον υψηλής ποιότητας χάλυβα μαγγάνιου που έχει επιμεταλλωθεί με ηλεκτρόλυση με το λείο Μαύρο τελειώνει. Είναι μια ανθεκτική και αξιόπιστη λύση για την εξασφάλιση των σημαντικών στοιχείων σας στη ζώνη ή τη ζώνη σας.

 

Ένα από τα βασικά οφέλη αυτού του συνδετήρα ζωνών είναι η δύναμη και η διάρκειά του. Ο χάλυβας μαγγάνιου είναι ένα ισχυρό και ανθεκτικό υλικό που είναι ανθεκτικό στην κάμψη και το σπάσιμο, κάνοντας τον μια ιδανική επιλογή για έναν συνδετήρα ζωνών. Ο ηλεκτρολυτικός Μαύρος τελειώνει προσθέτει ένα πρόσθετο στρώμα της προστασίας ενάντια στη σκουριά και την ένδυση, που εξασφαλίζει ότι ο συνδετήρας ζωνών σας θα μείνει μεγάλος για τα επόμενα χρόνια.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του συνδετήρα ζωνών είναι η μεταβλητότητά του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλα διαφορετικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των πορτοφολιών, των σακουλών, και των μέτρων ταινιών. Εάν είστε εργάτης οικοδομών, ένας ενθουσιώδης DIY, ή χρειάζεστε ακριβώς έναν αξιόπιστο τρόπο να κρατήσετε στενό προσιτό σας πορτοφολιών ή τηλεφώνων, αυτός ο συνδετήρας ζωνών είναι η τέλεια λύση. Είναι εύκολο να συνδέσει και να αφαιρέσει, και θα κρατήσει ασφαλώς τα στοιχεία σας σε ισχύ.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

1. Γίνοντας από τον υψηλής ποιότητας χάλυβα μαγγάνιου που είναι ισχυρός και ανθεκτικός

2. Ο ηλεκτρολυτικός Μαύρος τελειώνει προσθέτει ένα πρόσθετο στρώμα της προστασίας ενάντια στη σκουριά και την ένδυση

3. Το ευπροσάρμοστο σχέδιο είναι κατάλληλο για τη χρήση με τα πορτοφόλια, τις σακούλες, και τα μέτρα ταινιών

4. Εύκολος να συνδέσει και να αφαιρέσει από τη ζώνη ή τη ζώνη σας

5. Ασφαλώς κρατά τα στοιχεία σας σε ισχύ, που εξασφαλίζουν ότι μένουν ευκολοπρόσιτα

 

Εφαρμογές:

 

1. Οι εργάτες οικοδομών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον συνδετήρα ζωνών για να κρατήσουν το μέτρο ταινιών τους κοντά προσιτό, επιτρέποντας σε τους για να πάρουν εύκολα τις μετρήσεις καθώς λειτουργούν.

2. Οι ενθουσιώδες DIY μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον συνδετήρα ζωνών για να κρατήσουν τα εργαλεία και τις προμήθειές τους, κρατώντας τους οργανωμένους και ευπρόσιτος.

3. Οι εργαζόμενοι γραφείων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον συνδετήρα ζωνών για να κρατήσουν τα πορτοφόλια και τα τηλέφωνά τους κοντά προσιτά ενώ λειτουργούν.

4. Οι υπαίθριοι ενθουσιώδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον συνδετήρα ζωνών για να κρατήσουν τα μπουκάλια νερό τους, τα πρόχειρα φαγητά, και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης πεζοποριεις ή στρατοπεδεύοντας.

5. Καθένας που χρειάζεται έναν αξιόπιστο τρόπο να κρατήσει στενό προσιτό στοιχείων τους μπορεί να ωφεληθεί από αυτόν τον ευπροσάρμοστο και ανθεκτικό συνδετήρα ζωνών.

Παράμετρος προϊόντων

Όνομα προϊόντων Ο χάλυβας μαγγάνιου Wintape επιμετάλλωσε με ηλεκτρόλυση το μαύρο γάντζο πορπών ανοίξεων αγκραφών συνδετήρων ζωνών για τα πορτοφόλια, τις σακούλες, και τα μέτρα ταινιών
Εμπορικό σήμα WINTAPE ή προσαρμοσμένος
Υλικό 65Mn χάλυβας
Μέγεθος 18*33mm
Χρώμα Μαύρος
Όροι πληρωμής T/T, Paypal, Western Union
Ναυτιλία Θαλασσίως, ο αέρας, εκφράζει

 

Φωτογραφίες προϊόντων

Ο ηλεκτρολυτικός συνδετήρας Μαύρος ζωνών χάλυβα μαγγάνιου για τα μέτρα ταινιών σακουλών πορτοφολιών 0Ο ηλεκτρολυτικός συνδετήρας Μαύρος ζωνών χάλυβα μαγγάνιου για τα μέτρα ταινιών σακουλών πορτοφολιών 1Ο ηλεκτρολυτικός συνδετήρας Μαύρος ζωνών χάλυβα μαγγάνιου για τα μέτρα ταινιών σακουλών πορτοφολιών 2Ο ηλεκτρολυτικός συνδετήρας Μαύρος ζωνών χάλυβα μαγγάνιου για τα μέτρα ταινιών σακουλών πορτοφολιών 3Ο ηλεκτρολυτικός συνδετήρας Μαύρος ζωνών χάλυβα μαγγάνιου για τα μέτρα ταινιών σακουλών πορτοφολιών 4

 

Εάν ενδιαφέρατε για το συνδετήρα ζωνών χάλυβά μας, καλωσορίστε για να μας στείλετε την έρευνα. Είναι η ευχαρίστησή μας να κάνουμε επιχειρήσεις με σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wintape

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613719255386

WhatsApp : +8618566001423